strikani karoserie vice barvama...
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- Jirkacbx
- Cestář
- Kontaktovat uživatele:
Re: strikani karoserie vice barvama...
Ale i Fasmask občas prolne barva pod řezáním.Ale jinak o dost mín než s Tamiya páskou či papírovkou.Záleží na šikovnosti při řezání.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
- ZdenalR
- Píšu hodně
- Kontaktovat uživatele:
2 Jirkacbx: No to teda nevím, mě se to ještě nepovedlo, a to už mám skoro jedno celý velký balení Fasmasku spotřebovaný. Nestává se ti to náhodou, když úplně nedořízneš rozhraní a lehce si odchlípneš i tu část která měla být vymaskovaná? Na to bacha - jak to jednou, byť i částečně strhneš a následně opět přilepíš, tak to potom vypadá že to drží, ale proudem vzduchu z pistole to normálně přizvedneš a podfoukneš. Jediná možnost jak to opravit je to podmáznout trochou fasmasku a počkat až to zaschne.
TEAM LOSI XXX-S, XRAY T2 008, TA 05
- xvlastix
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
ooooops , ale i tak to je fuk KarleVouilloz píše:re xvlastik: Sice nejsem Láďa ale Tomáš ale díky za odpověd, zkusím se s tím nějak popasovat.
XV-01 / XRAY T2R - Peugeot 208 R5, Ford Fiesta WRC, Honda Civic Type R3, Škoda Fabia S2000, Peugeot 306 MAXI
Toyota Hilux High Lift; F103RM - F1; TL-01; TT-01; 1/16 Brushless 4WD Monster Beatle, Zodiac MK GRII - inflatable scale boat (1:10), Spektrum DX3S
Navštivte stránky brněnského šampionátu RC rally http://www.rallybrno.cz
Toyota Hilux High Lift; F103RM - F1; TL-01; TT-01; 1/16 Brushless 4WD Monster Beatle, Zodiac MK GRII - inflatable scale boat (1:10), Spektrum DX3S
Re:
kourovou az na konec...TonyLee píše:chci si udelat kourovy okna a zbytek auta bude bily, takze co striknout prvni? kourovou nebo bilou?
a doporucuju si ji urcite vyzkouset nanecisto - chce to hodne lehkou ruku na spousti a jen lehke vrstvy...
k tomu maskovani akorat poznamka: pokud nepouzivate specialni maskovaci pasky, tak si nejdriv na necisto vyzkousejte, jestli se vam nezacne ta jina paska nejak kroutit (jako to udelala mi skvela samolepici tapeta), pak pod ni zatece urcite
- xvlastix
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
používám jen tamka pásky a je to OK. Zdeny asi i od 3M a taky pohoda, teda kdysi mi to říkal. Teď už jede asi jen ve fasmasku.
XV-01 / XRAY T2R - Peugeot 208 R5, Ford Fiesta WRC, Honda Civic Type R3, Škoda Fabia S2000, Peugeot 306 MAXI
- Jirkacbx
- Cestář
- Kontaktovat uživatele:
To ZdenalR : Jo,bejvá to při nedořezu či při rychlejším sundání.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
- ZdenalR
- Píšu hodně
- Kontaktovat uživatele:
NE, NE, Zděnda to kombinuje - velký plochy Fasmask malý a specialitky kombinace různých pásek. Je fakt, že pásku od tamky na auta už skoro nepoužívám a používám jen profi od 3M. Modrou úzkou a zelenou ještě užší a sem tam ještě širokou krepovku. Přemýšlím ale o plotteru, abych se s tím nemusel drbat. Práci strojům!xvlastik píše:používám jen tamka pásky a je to OK. Zdeny asi i od 3M a taky pohoda, teda kdysi mi to říkal. Teď už jede asi jen ve fasmasku.
Jo a ty pásky mají tady: http://www.airbrush-model.cz/shop/sinde ... o=3mscotch
TEAM LOSI XXX-S, XRAY T2 008, TA 05
- Jirkacbx
- Cestář
- Kontaktovat uživatele:
S páskama se mi moc už patlat nechce,radši Fasmask.Aspon můžu pak nadávat jen sám sobě,že jsem to blbě vyříznul
A navíc s Fasmaskem se nechaj dělat větší bejkárny než s páskou a přeskakováním spojů.
A navíc s Fasmaskem se nechaj dělat větší bejkárny než s páskou a přeskakováním spojů.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
- tomsoyer
- Píšu hodně
- Kontaktovat uživatele:
Hezké video jak maskovat a stříkat kastli
http://www.youtube.com/watch?v=_T5byfs3Ylk
http://www.youtube.com/watch?v=_T5byfs3Ylk
Budweiser beetles
RC4WD Copperhead - Novak Rooster Combo, Sanwa MX3 FHSS 2,4
Losi MiniT - Team Bluegroove Buggy
Flickr My photos | YouTube My videos | My models
RC4WD Copperhead - Novak Rooster Combo, Sanwa MX3 FHSS 2,4
Losi MiniT - Team Bluegroove Buggy
Flickr My photos | YouTube My videos | My models
Tak mi konečně fasmask přišla.... objednáno na ilpe.cz ovšem za nekřesťanské poštovné... a v celkem pochybném balení lahvinka je upatlaná s nakřivo nalepenou etiketou, a tak se chci zeptat jakou barvu má mít ta náplň abych si zbytečně nedomrvil kastli.
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Taková tyrkysovo zelená. S ilpe mám tu stejnou zkušenost, rychlé jednání ale vysoké poštovné za obyčejný balíček. Ale mě lahvička přišla v perfektním stavu
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
- Jirkacbx
- Cestář
- Kontaktovat uživatele:
Pokud něco potřebuješ urgentně,poštovný radši neřešit.Hlavně když to dorazí
A barva tekutiny nejasný konzistence v plastový flašce by měla být modrá nebo do modra.
Zelená barva by mohla značit zmrznutí obsahu a tím i nefukčnost,když to naneseš na kastli.
A barva tekutiny nejasný konzistence v plastový flašce by měla být modrá nebo do modra.
Zelená barva by mohla značit zmrznutí obsahu a tím i nefukčnost,když to naneseš na kastli.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
A jéje....tak mám asi problém
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
BMW E30
BMW E30
tak barva je asy takováto XXXXXXX a co se týká mrazú tak nevím kdy by to mohlo zmrznout když letos snad ještě nemrzlo.. jinak dík za info.. a našel jsem jí ještě u http://www.lestrmodels.cz kde jí mají pod názvem "Parma Liquid Mask 120ml" http://www.lestrmodels.cz/zbozi/modelar ... mask-120ml ale až po té co mi přišla skoro za 2x tolik.
- Jirkacbx
- Cestář
- Kontaktovat uživatele:
Barva toho želé by měla být světle modrá.Asi jako tohle XXXX
Ta zelená je bud zoxidovaná nebo to lehce zmrzlo někde při přepravě.Letadlem nebo lodí.
Proto je záhodno kupovat Fasmask radši v létě.
Po napatlání na kastli a uschutí uvidíš,jestli to pujde použít.Případně holt všechno sloupneš a koupíš nový balení Fasmasku.
Ta zelená je bud zoxidovaná nebo to lehce zmrzlo někde při přepravě.Letadlem nebo lodí.
Proto je záhodno kupovat Fasmask radši v létě.
Po napatlání na kastli a uschutí uvidíš,jestli to pujde použít.Případně holt všechno sloupneš a koupíš nový balení Fasmasku.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora