Nedávno jsem pokukoval po HD kamerce,ale po přečtení různých fór,jsem došel k názoru,že prachy za sračku nevyhodím a raději pošetřím.Osobně bych volil našláplej kompakt.
Milane pěkný fotečky.
Koupě zrcadlovky
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
Re: Koupě zrcadlovky
AXIAL, TAMIYA, VATERRA, LOSI, vintage Traxxas , new & vintage KYOSHO, new & vintage ASSO.
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě zrcadlovky
Hele, koukni http://horsephotos.cz/Cestovani/Francie ... _0434.html tohle je fotka od mojí mamky z toho digitálu Panasonic DMC-FZ8 a ten se dá sehnat za slušný prachy. Kup spíš to, než zrcadlovku, ty máš sice svojí hlavu a nechceš tenhle typ, ale jak ti tu všichni říkaj, ber spíš digitála než zrcadlo, vím o čem mluvím, máma je fotografka a sama řekla, že tenhle Panasonic DMC-FZ8 je ve stylu hooodně muziky za rozumnou cenu, teď už se daj sehnat jeho novější bráškové za slušný peníze. Tak ti osobně moje mamka radí, a´t sáhneš po nečem takovémhle. Protože pak zjistíš u zdrcadla, že každej objektiv t i dovolí jen něco..
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30