:/ Je to tu chcípnutý-co děláte když nejezdíte - co kutíte??

Vše co se netýka RC

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

delta tuning force
Píšu fakt hodně
Píšu fakt hodně
Kontaktovat uživatele:

Re: :/ Je to tu chcípnutý-co děláte když nejezdíte - co kutí

Příspěvek od delta tuning force »

sorry už jsem trochu vychladl asi mě trochu vytočila tvoje narážka ve smyslu na to že pořád hraju, protože pravda je taková že bych rád pořád hrál ale pro školu nemůžu :-( :-[ tak jsem asi trochu viděl rudě :-D ale v zásadě si za tim stojim já jsem taky udělal novou kastli se kterou jsem byl na modelhoby a DS a nikde jsem jí neprezentoval neměl jsem důvod, máš pocit že doriftaci si tu nějak veřejně domlouváme kdy pujdeme jezdit? ne mame svojí soukromou pro všechny lidi uzavřenou skupinu na FB kde řešíme detaily, ale zato jsem se tu snažil rozproudit diskuzi o MCR v driftu a alespon dát dohromady nějakej kalendář akcí pro příští rok, na webu sem se taky snažil dělat, pravdě šlo mi to jak psovy pastva ale on je i problém v tom že se konečně musíme dohodnout ve více lidech na jedný koncepci takhle se to nedá, je dost možný že si tam kutíš nějakou nádheru ze který si sedneme na zadek všichni ale pochop že po tom co se se několikrát vyjádřil jako že na to kašleš že jezdit nebudeš a tak pak si na model hobby a DS byl jenou koukat a taky do každýho taknějak rejpeš skutečně vypadá blbě a je schopný to třeba mě zvednout ze židle... neřikám že tady musíš představoval každej prd ale konstruktivně se učastnit ne jenom negativně! (alespon takovej pocit z toho získávám já)
RC Dorifto
Tamiya TA-05 VDF Gold Edition, ezRun střídavé combo 8,5T 60A, 2,4 Ghz RC set
Traxxas Summit
Tamiya TT-01 D typeE Nisan GT-R - hliníkový kardan, řízení
Carson X-Mod Evo Mitsubishi Lancer Evolution IX. - 4WD, světla, neony, bodykitt
mc2uba
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mc2uba »

Je zima, jsou vánoce, blíží se zkouškové, návštěvy po celé republice a tak :) takže to tady trochu umírá. I já se k ničemu co se týče driftu moc nedostanu.

Ale čekám, až doděláme byt, skončí Vánoce, silvestr a návštevy a hned se na všechno vrhnu. V plánuje ten transport projekt, na kterém po kousíčkám trochu pracuji. Teď mě čeká oprava té kastle, pak lehké předělání "nového" TTčka na rally a nakonec postavení plaťáku, dodělání elektroniky na podvozky a potom si začnu hrát s těma serepetičkama, jako jsou např. držáky na kola apod.

Myslím, že po Novém roce to rozjede každý, kdo teď přes svátky nemá čas :) horší potom bude, až začne sněžit.

To zas budu dělat na webu našeho klubu a tak podobně. Je toho opravdu hodně, co chci do jara stihnout a pomalu nevím, s čím začít, nejradši bych udělal všechno najednou. Jediná zábrana je pro mne čas a peníze :D i když ten čas je větší problém :D
RC Drift Club Praha
Xray T2 007 drift - Toyota GT86, Subaru Impreza sedan Ken Block, Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan Fairlady Z
TT-01E drift - Nissan GTR, Honda Accord Racing 96, Škoda Octavia, Škoda Fabia sedan, VW Golf Rat Style
TT-01E - Audi Q7 (transport project), Škoda S2000 (rally)
TT-01 air ride - VW Golf (replika 1:1)
http://rcdriftclubpraha.cz/
Dave Kolář
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Kolář »

Já myslim, že na sníh můžeme zapomenout ve městech ;)
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
joey
Píšu hodně
Píšu hodně

Příspěvek od joey »

Já jsem na Šumavě a tady taky hovno :(
RC DRIFT CLUB PRAHA
Sakura D3 CS drift: Nissan 180sx, Toyota GT86
The Devil RWD: Nissan 180sx, Toyota GT86
http://rcdriftclubpraha.cz
delta tuning force
Píšu fakt hodně
Píšu fakt hodně
Kontaktovat uživatele:

a to je právě to strašný :-( z čeho má člověk žít celý hnusný léto když přez zimu nevidí každý ráno krásně zasněženou krajinu :-( ty dva tejdny na horách co budu mě nevytrhnou :-(
RC Dorifto
Traxxas Summit
duruz
Píšu hodně
Píšu hodně

Příspěvek od duruz »

Ja porad neco delam :)
Přílohy
tf.jpg
(109.64 KiB) Staženo 162 x
TT-01E - Mercedes Benz 190E Subaru Impreza
robitronic speedstar brushless 8.5 + programovaci karta, Johnson 540J - for Tamiya Cup, Turnigy 4000 mAh 30C
Pneu: LRP VTEC CPX + no name Tamiya (pro venkovni pouziti a na vyblbnutí), Svetlost podvozku: 5mm
http://www.facebook.com/RcCarsBrno
Jan.Černík
Píšu fakt hodně
Píšu fakt hodně

Příspěvek od Jan.Černík »

No já se dnes vrátil z Krkonoš. Nic moc tam. Klasika vánoce v kruhu rodiny.
Jinak už mi konečně dorazil Axial, takže pár úprav, novou kastli a jdu do terénu.
Co se týče transportního auta a vleku, tak pujdou do světa. Po poslední akci mě tyhle věci kolem transportu nějak pouštějí. Takže kdyby někdo chtěl třeba vlek, stačí se ozvat. V týdnu dám inzerát.
Yokomo DPM, TA-05 EagleKit Drift, TEH-16FM Drift Eagle, TT01 Drift, Xray T3 Drift
SCX10 Cherokee Trial, CC01 Pajero Wagon, SCX10 Jeep JK Expedition, TF2 Oshkosh, Stadium Blitzer, HPI Blitz, Xray XB8 Elektro, Ceen CT5
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC https://www.facebook.com/pages/RC-Drift ... l&filter=1
Jan.Černík
Píšu fakt hodně
Píšu fakt hodně

No a právě proto prodám tažný auto i s vlekem a koupim raději další driftpodvozek.
Yokomo DPM, TA-05 EagleKit Drift, TEH-16FM Drift Eagle, TT01 Drift, Xray T3 Drift
SCX10 Cherokee Trial, CC01 Pajero Wagon, SCX10 Jeep JK Expedition, TF2 Oshkosh, Stadium Blitzer, HPI Blitz, Xray XB8 Elektro, Ceen CT5
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC https://www.facebook.com/pages/RC-Drift ... l&filter=1
delta tuning force
Píšu fakt hodně
Píšu fakt hodně
Kontaktovat uživatele:

to je škoda :-( a já jsem doufal že se na závodech zablbne když tam bude větší množství vleků :-[
RC Dorifto
Traxxas Summit
mc2uba
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mc2uba »

Proto si vozejk nechám u babičky v garáži a budu ho tahat jen na akce. Jinak tažné vozidlo bude zároveň rally podvozek, takže ten se využije, páč mě kluci překecali, abych si s nimy dal 3 závody rally v MČR RC Rally 2012 :D samozřejmě nějaká amatérská sekce :D
RC Drift Club Praha
Xray T2 007 drift - Toyota GT86, Subaru Impreza sedan Ken Block, Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan Fairlady Z
TT-01E drift - Nissan GTR, Honda Accord Racing 96, Škoda Octavia, Škoda Fabia sedan, VW Golf Rat Style
TT-01E - Audi Q7 (transport project), Škoda S2000 (rally)
TT-01 air ride - VW Golf (replika 1:1)
http://rcdriftclubpraha.cz/
Jan.Černík
Píšu fakt hodně
Píšu fakt hodně

delta tuning force píše:to je škoda :-( a já jsem doufal že se na závodech zablbne když tam bude větší množství vleků :-[
No vzledem k tomu, že na závodech to bylo časově dost našlapaný, tak asi moc nezablbneš. Raději budu blbnout na dráze nebo s Axialem, než s vlekem.
Odpovědět

Zpět na „Pokec“