Koupě auta (VW Golf II?)
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- Perfecto
- Pravidelný navštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě auta (VW Golf II)
Jestli ti ani moc nezáleží na vzhledu auta, tak bych ti doporučil třeba Seat Toledo s 1.9TDI 66kW rv třeba 1997nebo8. Motor vydrží milion kilometrů a žere to kolem 5-7 litrů(podle stylu jízdy). je to bezpečné zhruba jako golf 3 seženeš to i s klimou.Fór je že je to stavěné na podvozku z Golfa 2, takže díly opět shodné, levné a vzhledem k tomu že je to seat tak to pořídíš za 40000 když budeš dobře hledat v pěkném stavu.
TA-05-Ferrari F430
Thunder Tiger AT10-eZRun 8,5T[/color]
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
-
- Neaktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Toledo rok 97 na podvozku Golfu II? Podle roku by mě to spíš pasovalo na Golfa III. Dvojky se dělaly v letech 83-92, trojkové golfy pak 91-99. To ale nic nemění na dostupnosti dílů, ať už dvojek nebo trojek je všude habakuk. Trojka je teda ale už taková hezčí, uhlazenější, kultivovanější... Dvojkový golf vypadá dneska už hodně staře, ta trojka se více ztratí
- Perfecto
- Pravidelný navštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Toledo mělo premiéru kolem roku 91, a to se golf 2 ještě dělal, fakt si nevymýšlím, je to tak
TA-05-Ferrari F430
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
- Perfecto
- Pravidelný navštěvník
- Kontaktovat uživatele:
TA-05-Ferrari F430
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Ten starší seat se mi hroooozně nelíbíí, radši golfína
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
HansH1: Moc díky za rozsáhlou odpověď, přesně něco takového jsem chtěl najít
A Perfecto díky, ale Seata néé. Vidím to na VW. Ať už Golf mk1,mk2, mk3 anebo Vento. oo-)
A Perfecto díky, ale Seata néé. Vidím to na VW. Ať už Golf mk1,mk2, mk3 anebo Vento. oo-)
-
- Píšu nejvíc
Ono je to jedno co koupíš, stejně se jednou z každého auta stane Opel.
BMW E30 318i '87 - 1:1 :)
RC az zase nekdy...
RC az zase nekdy...
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Opel s cedulkou za oknama: "Až vyrostu, bude ze mě BMW"
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
BMW E30
BMW E30
- Perfecto
- Pravidelný navštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě bych bral to Vento, Golfa už má skoro každý
TA-05-Ferrari F430
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
-
- Neaktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a tak to pak jo nehádám se, jenom mi ty roky nějak nepasovalyPerfecto píše:Toledo mělo premiéru kolem roku 91, a to se golf 2 ještě dělal, fakt si nevymýšlím, je to tak
mě osobně se třeba Vento vůbec nelíbí, z těch co jsi vyjmenoval bych bral asi Golfa III. Vypadá o hodně lépe než dvojka a co se týče ostatních věcí bude na tom stejně. Seat není moje krevní skupina, takže to jsem zavrhl hned...
a co tak třeba VW Corado nebo scirocco? Je to sice jiná liga, ale tyhle auta se mi fakt líbí
Corrado V60 měl bratranec z Dočlandu a na svojí dobu to byla neskutečná paráda.
Na jedničku 50, 2-100,3-150,4-205 a za pět a mažeš 240.Hlavně spotřeba při normální jízdě byla ok.
Jenže je to docala starej model a za zachovalej si nechaj zaplatit.
Dobrá volba je G III GT.Měl jsem ho a chlapík co ho ode mě koupil po dvou letech říkal,že šlape jak hodinky.Já jen vyměnil plovák v nádrži. 90 poníků a spotřeba solidní. a 200km/h dá.
Na trojku seženeš cokoliv ať už novej díl nebo vrakárna.
Na jedničku 50, 2-100,3-150,4-205 a za pět a mažeš 240.Hlavně spotřeba při normální jízdě byla ok.
Jenže je to docala starej model a za zachovalej si nechaj zaplatit.
Dobrá volba je G III GT.Měl jsem ho a chlapík co ho ode mě koupil po dvou letech říkal,že šlape jak hodinky.Já jen vyměnil plovák v nádrži. 90 poníků a spotřeba solidní. a 200km/h dá.
Na trojku seženeš cokoliv ať už novej díl nebo vrakárna.
AXIAL, TAMIYA, VATERRA, LOSI, vintage Traxxas , new & vintage KYOSHO, new & vintage ASSO.
- jakpolivka
- Pravidelný navštěvník
My máme v Renault Mégane rok výroby 1997 1,6L RT máme ho asi 5 let a pořád jezdí parádně a bez jediný závady a poruchy. Jediný co se kupovalo nový byl výfuk ale to je normální věc která čeká každé auto. Je pohodlnej spolehlivej a praktickej dneska seženeš zachovalej kousek tak za 24 000 Kč. Spotřeba je při normální jízdě 5-6,5 L/100km a když jedeš na dálnici tak 160 a tu rychlost držíš tak je to asi 7-8L. Spotřeba je teda skvělá a protože je to 1,6 L tak nemusiš tolik šlapat na plyn aby ses trochu rychlejš rozjel. Dobrej příklad je 1,4 L Fabie mýho dědy. Megane je podle mě dobrý auto za výbornou cenu a z vlastní zkušenosti ho můžu jenom doporučit.
X-ray T2 009 na rally
Škoda Fabia WRC, Subaru Impreza 1998, Subaru Impreza 2008
TURNIGY Inrunner 15T + HobbyKing 60A
-
- Píšu nejvíc
Však ono se to projeví, počkej... To za chvíli budou rozvody, brzdy, podvozek... A je to francouz, což není zrovna synonymum pro kvalitu a výdrž. No a na konec je tu ten znak. Prostě auto, které má ve znaku p**u bych si nikdy nekoupil. Zeptej se schválně táty, jak se v tom autě cítí a jak by se cítil třeba v nějakém koncernovém sedanu.
RC az zase nekdy...
RC az zase nekdy...
- jakpolivka
- Pravidelný navštěvník
Když sme to kupovali tak tam byli nový rozvody. Brzdy sou v pohodě a ty si asi myslel destičky a ty sou taky v pořádku. A co by mělo bejt s podvozkem???. Jo a v koncernovym sedanu jezdíme na dovolenou s tou dědovo fábií a řikal že ho z toho po 300km bolí zadek a záda. Když sme s meganem jeli minulej tejden do krkonoš tak řikal že je to mnohem pohodlnnější a to nejen pro něj i pro mě trpícího člověka vzadu je to mnohem pohodlnější než fabie. S fabkou jezdíme proto že je téměř nová děda jí koupil novou před 8 lety a má najeto 49 000.
X-ray T2 009 na rally
-
- Píšu nejvíc
Nevím jaké má Meg intervaly výměny rozvodů, ale stejně se budou muset po nějakých km zase vyměnit. Jak víš, že jsou brzdy v pořádku? Kontroloval jsi je nebo jen usuzuješ z toho, že to prostě brzdí? Podvozkem myslím např. silentbloky v ramenech, kosti stabilizátorů, tlumiče, pružiny...
RC az zase nekdy...
RC az zase nekdy...