Exkurze Škoda

Vše co se netýka RC

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Odpovědět
Carlos1112
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

Exkurze Škoda

Příspěvek od Carlos1112 »

Ahoj, někteří si možná všimli, že jsem koncem minulého roku sem dával fotky z exkurze ve Fiatu a Abarthu v Turíně a následnou návštěvu Ferrari v Maranellu. Akce byla orgnizovaná školním klubem Gymnázia Klatovy.
Letos se vydáme do výrobního závodu Škoda Mladá Boleslav.V rámci prohlídky bude již zmíněný závod, muzeum Škoda a a vysoká škola při Škodě. Vyrazit můžete i vy.
Jede se autobusem ve čtvrtek 25. října v 9 hodin z Klatov. Cena 400 Kč
Kdyby někdo měl zájem nebo otázku, pište sem nebo na karel.pucelik@seznam.cz, nebo na číslo 723039553.
Naposledy upravil(a) Carlos1112 dne pát říj 05, 2012 3:26 pm, celkem upraveno 1 x.
Tamiya TA-01 rally-Škoda 130 RS
Tamiya TA-02 rally-Mitsubishi Lancer Evo X
Vrakouš
EXPERT na rady
EXPERT na rady
Kontaktovat uživatele:

Re: Exkurze Škoda

Příspěvek od Vrakouš »

Máš se na co těšit, muzeum stojí za vidění. :wink:
CHASSIS: X-ray T1R Obrázek, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
petan1966
Finanční podpora fóra
Finanční podpora fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petan1966 »

Svata pravda vrakousi,taky jsem tam uz byl aspon 10x.Hlavne ty zavodni skodovky,na ty bych vydrzel koukat cely den. :wink:
FG evo 12 a 1 historická osmina
http://b-b-motorsport.webnode.cz/
ZORES
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od ZORES »

Taky se nám tam líbilo.Prej se dá objednat do depozitu,kde jsou uskladněný nezrenovovaný kusy.
AXIAL, TAMIYA, VATERRA, LOSI, vintage Traxxas , new & vintage KYOSHO, new & vintage ASSO.
uffos
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uffos »

Jen nechci kazit iluze, ale zeptám se, jsi si jistej že i muzeum patří do prohlídky? Když jsem šel dneska okolo (jsem boleslavak) nevypadalo to moc, že to do 25.10. 2012 stihnou... Alespoň né na místě, co vždy muzeum bývalo. Jestli je nějaké "provizorní" například při zákaznickém centru Škoda, tak to netuším.

edit: pro upřesnění, muzeum je v rekonstrukci
Honza Smrčka
Yokomo YD-2S Plus
mc2uba
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mc2uba »

Muzeum je myslím otevřené, ale jenom částečně. Myslím, že pouze novější modely aut, které jsou přestěhované do jiné budovy. Ale jinak tam nic moc není, proto čekám, až bude muzeum hotové, abych se tam jel po dlouhé době znovu podívat :) ale teď se mi tam nechce, když tam není skoro nic k vidění :(
RC Drift Club Praha
Xray T2 007 drift - Toyota GT86, Subaru Impreza sedan Ken Block, Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan Fairlady Z
TT-01E drift - Nissan GTR, Honda Accord Racing 96, Škoda Octavia, Škoda Fabia sedan, VW Golf Rat Style
TT-01E - Audi Q7 (transport project), Škoda S2000 (rally)
TT-01 air ride - VW Golf (replika 1:1)
http://rcdriftclubpraha.cz/
Dejvid13
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dejvid13 »

V tom muzeu sem byl snad 10x a porad je mi to malo.
láďa
Finanční podpora fóra
Finanční podpora fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od láďa »

muzeum nemčouři pěkně zprasily. Auta dali do regálů nad sebe tak že ti nejhezčí kousky dali nahoru tak z nich vidíte jen podvozky :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :( :( :( :( :shock: :shock: :shock: A do prohlídky muzea je teď zahrnuta i prohlídky depozitu.Tam se nenacházejí nezrestaurována auta ale prototypy škodovek které se nedostali do sériové výroby.
VOLVO FH 12 GLOBETROTER 420 (tamiya) LIAZ 18.33 MAXI tahac návěsů (ve výstavbě 70% vlastni vyroba) LIAZ 8x8 ve výstavbě Kenworth W900L double sleeping cab(přestavba tamiya)
Odpovědět

Zpět na „Pokec“