Kovodemont endurance race LFS

Vše co se netýka RC

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Odpovědět
deathskull
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Kovodemont endurance race LFS

Příspěvek od deathskull »

Chtel jsem se zeptat, je z Vas nekdo prihlasen na tento sileny:) zavod v LFS?
http://www.kxr.cz/index.php?option=com_ ... Itemid=158
jedna se o vytrvalostni zavod na 6 hodin...
Xray T2R PRO (RA), Xray T2 008 (RA),
nesto
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Re: Kovodemont endurance race LFS

Příspěvek od nesto »

Kdybych na to měl čas a kdybych neprodal volant, tak vůbec neváham :-) To musí bejt maso 6 hodin :-D

EDIT: Jel jste už někdy někdo podobně dlouhej vytrvalostní závod v RC Autech? Kdyžtak SZ ať ne offtopicujem :-) Díky
RC Dorifto
...:::Toyota Supra:::...
Mirek E.
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od Mirek E. »

S RC auty sice ne, ale v LFS jsem dva takové závody jel.

Prvních pár minut tě to baví, protože se dějí souboje mezi jednotlivými závodníky, ale po pár kolech se utvoří skupinky, které se sebe drží, šetří gumy a palivo a zbylých 5.5 hodiny kroužíš jak blbec a jediným zpestřením je možná tak zastávka v boxu.
První závod jsem s vypětím sil dojel, druhý jsem po 2.5 hodině vzdal, protože mi to nešlo a byla to strašná nuda.

Na podobné závody je potřeba mít perfektně odladěné nastavení auta, aby se nepřehřívaly gumy, byly dobře rozvržené rychlostní stupně a hlavně aby auto s takovým nastavením bylo konkurence schopné, což je někdy nadlický výkon, najít kompenzaci mezi "ekonomičností", vytrvalostí a výkonem.
BMW E30 318i '87 - 1:1 :)
RC az zase nekdy...
rcrtgriffin
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcrtgriffin »

Já jsem jel jednen vytrvalostní s RC na koberci, měl být na 4hodiny ale nakonec se jel jen 2h (naštěstí), v týmu jsme byli dva, a musim říct, že ta křeč v rukou, co po tej hodině jízdy je je fakt hnus :D
http://rcrtgriffin.webnode.cz/ Griffin rc rally team; Adapta Czech team
Tamiya TRF416weRally Ford Fiesta RS WRC; MadMads
RWD rally car Fiat 131 Abarth
nesto
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nesto »

No já totiš koketuju s myšlenkou uspořádat 6 hodin TT-01 :-D (lehce tak kopíruju Brněnskou 12 hodin TT-01 :-D)
To by mohla bejt docela sranda, mě totiš na těch vytrvalostních závodech baví, že neni takovej kvalt, když se zajede do boxu, tak občas jezdec musí vystoupit, když se opravuje, tak je chvíly klid :-)
RC Dorifto
...:::Toyota Supra:::...
deathskull
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deathskull »

Mirek E. píše:S RC auty sice ne, ale v LFS jsem dva takové závody jel.

Prvních pár minut tě to baví, protože se dějí souboje mezi jednotlivými závodníky, ale po pár kolech se utvoří skupinky, které se sebe drží, šetří gumy a palivo a zbylých 5.5 hodiny kroužíš jak blbec a jediným zpestřením je možná tak zastávka v boxu.
První závod jsem s vypětím sil dojel, druhý jsem po 2.5 hodině vzdal, protože mi to nešlo a byla to strašná nuda.

Na podobné závody je potřeba mít perfektně odladěné nastavení auta, aby se nepřehřívaly gumy, byly dobře rozvržené rychlostní stupně a hlavně aby auto s takovým nastavením bylo konkurence schopné, což je někdy nadlický výkon, najít kompenzaci mezi "ekonomičností", vytrvalostí a výkonem.
njn, tak nejde o to vyhrat:) ale spise se zucastnit a hlavne vubec dojet. Setup mam jaks taks odladen a odzkousen, Gumy vydrzi cca hodinu (coz je zhruba cas, kdy se budeme stridat) a co se tyka konkurenceshopnosti.... to fakt nevim:) Ale kdovijak si nefandime:)
Xray T2R PRO (RA), Xray T2 008 (RA),
Odpovědět

Zpět na „Pokec“