PC hra

Vše co se netýka RC

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Wader
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

PC hra

Příspěvek od Wader »

Zdarec je na PC nejak hra ¨s upravovanim aut? NEmyslim NFS. Myslim že by se v te hře dal měnit interier i exteriet... Proste že by se to auto jakoby rozebralo vymenili by se nejake součastky(tlumiče, kola, brzdy .......) a bylo by to nějak znazorněno že se to mění :-D
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Re: PC hra

Příspěvek od kolajz »

myslím že ne, a to su starý pařmen když je čas a nálada ,navíc když chceš si takhle vyhrát z autem nauč se v cinema 4D,cad,inventor nebo tak něco :wink:
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz
Wader
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

Příspěvek od Wader »

NO zkoušel jsem auto cad :) pač jsem myslel že to bude aspon na podobny zpusob jako archicad a to je uplne o něčem jinem tak jsem to zase zavřel :-D
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od kolajz »

a nebo jedna rada. Vem tužku papír :) zapni si nějakou předlohu a zapoj fantazii :) zezačátku nic moc časem to bude hežčí a hežčí :wink:
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
jirkamusil
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkamusil »

Jedna hra se jmenuje Street Legal Racing Redline. Je to čupr trup hra jde udelat jak interier tak exterier a mužeš si tam složit sám celej motor a jdou do toho stáhnout auta jako např Škoda 120 nebo Favorit v případě rad kdyžtak SZ
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od kolajz »

grafika nic moc, ale jinak nevypadá to špatně když se člověk nudí myslím že se tam vyhraje :wink:
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
subaru_impreza
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

Příspěvek od subaru_impreza »

skus Midnight Club L.A ,ale nwm ci to neni len na konzoly....inac,super hra :)
SUBARU STi :)
TAMIYA TT-01 Drift Style --- EZRUN 60A-SL + 8.5T ; Speed Pasion Carrera 2 2,4Ghz

http://www.rcautopresov.eu
Pajik_CZ
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik_CZ »

jirkamusil píše:Jedna hra se jmenuje Street Legal Racing Redline. Je to čupr trup hra jde udelat jak interier tak exterier a mužeš si tam složit sám celej motor a jdou do toho stáhnout auta jako např Škoda 120 nebo Favorit v případě rad kdyžtak SZ
jak se dají vydělat peníze? nějak jsem na to nepřišel... :(
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros :D

Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
nesto
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nesto »

Na závodech, který sou ale jedině v noci (nebo v garáži cheat begformoney a kliknout na ikonu s klíčem :-D). Hra na stavbu aut velice záživná, ale výsledný jízdní vlastnosti těch aut sou žalostný, akorát rovně se dá jezdit celkem dobře.
Začátek v tý hře je celkem těžkej na zmáknutí, ale když ho dáš a moc nepolevíš, tak to pak je celkem brnkačka, akorát ten pofi závod na konci je celkem mazec :-) Musíš tam totiš mít s sebou všechny díly co se můžou rozbít (nárazníky, části podvozku, motor, několik sad pneumatik...) a auto co vyhraješ je taky mazec :-D
Na týhle hře sem taky strávil hodně času :-D Ale stejně naprosto nejlepší závodní hra co znam je Live for Speed a myslim že jí komerční vývojáři jen těžko dokážou překonat.
RC Dorifto
...:::Toyota Supra:::...
Kroci
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

street legal racing

tam si auto rozeberes do posledniho sroubku a postavis jak chces (jak exterier, tak interier, tak i motor, i vse okolo)

jen samotne "zavody" uz jsou pak o nicem a grafika se odviji od stari teto hry a od financi, ktere do ni byly vlozeny ......
TAMIYA TT-01 widebody nissan 350z 1:10
KYOSHO Alpha-3 EP Porshe 911 1:10
Bmw e30 1:1
Škoda Favorit 1:1
Perfecto
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perfecto »

Prosím vás, dá se to někde stáhnout kromě torrentů? na ulož to je toho miliardy, ale je to smixované s patchema a je v tom bordel
TA-05-Ferrari F430
Thunder Tiger AT10-eZRun 8,5T[/color]
Aggressor SRX PRO 2,4GHz
PeLi CZE
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

Příspěvek od PeLi CZE »

Snad nejlepší hra co jsem kdy hrál na volantu je Dirt 2 - solidně propracovaný, nádherná grafika, skvělej engine prostě simulátor jak má být. Jediná škoda je málo tratí na rally, ale v Dirt3 to udajně napravěji :D

:clap:
HPI Bullet 3.0

Minulost: TL-01 B, TL-01 B II, TT-01, Himoto Emxt-1, Losi XXX-S, CC-01, TT-01, Xray T2Rpro, HPI Bullet 3.0
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od kolajz »

O ENGINU bych se hádal, zatáčení je přímo hrozný !
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
Domca234
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Domca234 »

Kdyby jste to hráli na xboxu s volantem dirty 2 tak je to paráda ale záleží nastavení auta když sem začínal tak mi to sralo tak že sem nemoch vůbec přijít jak to pořádně nastavit :D a teď? parádička :D. Takže za mě dirt 2 sou taky dobrá hra :D
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka :D
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
PeLi CZE
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

Příspěvek od PeLi CZE »

Kolajz, musíš to umět nastavit je jasné že na klávesnici jako všechny závodní hry neni nic moc, ale u mě na volantu to je ten nejvetší luxus :)
HPI Bullet 3.0

Minulost: TL-01 B, TL-01 B II, TT-01, Himoto Emxt-1, Losi XXX-S, CC-01, TT-01, Xray T2Rpro, HPI Bullet 3.0
Odpovědět

Zpět na „Pokec“