Kamarádka
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- los_carlos
- Neaktivní uživatel
Re: Kamarádka
Je to velká škoda, mladýho života jen se s tím bohužel nedá nic dělat dycky se najde nějakej střelec
... před lety (cca 12) jsem měl taky bouračku (spolujezdec u řidiče), ale "díky" tomu, že jsem nebyl připoután jsem vyvázl bez zranění (jen namožený levý rameno, auto komplet na odpis, zkroucený do vrtule) řidič a spolujezdec za ním prodělaly několik operací na záda. Těžko říct jak by to dopadlo pokud bych byl připoután.
Od té doby co mám ŘP se poutám vždy a všechny co vezu v autě.
... před lety (cca 12) jsem měl taky bouračku (spolujezdec u řidiče), ale "díky" tomu, že jsem nebyl připoután jsem vyvázl bez zranění (jen namožený levý rameno, auto komplet na odpis, zkroucený do vrtule) řidič a spolujezdec za ním prodělaly několik operací na záda. Těžko říct jak by to dopadlo pokud bych byl připoután.
Od té doby co mám ŘP se poutám vždy a všechny co vezu v autě.
HPI Brama B10
- Domca234
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Je to škoda my jsme z dědou a z babi uvízli v zimě v tej velkej bouračce a ležel sem na sedačce nepřipoutanej a přežil sem.. a kdybych sedel a byl připoutanej tak nemam nohy a ruku
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
- jakpolivka
- Pravidelný navštěvník
kamarádky ted udelali video tak kdo chce tak zkouknete http://www.youtube.com/watch?v=mM1Y8TPq ... r_embedded
X-ray T2 009 na rally
Škoda Fabia WRC, Subaru Impreza 1998, Subaru Impreza 2008
TURNIGY Inrunner 15T + HobbyKing 60A
Škoda Fabia WRC, Subaru Impreza 1998, Subaru Impreza 2008
TURNIGY Inrunner 15T + HobbyKing 60A
- Domca234
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Je to smutný
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Je to hodně smutný, ale teď můžeme všichni říkat jaký je ten, co je srazil, **** , ale táké se můžeme shodnout na otm, že jezdit bez pásů je blbost. Zároveň musím přidat jendo svoje moudro i když se to nehodí...zkuste někdy na dálnici jet povolenou rychlostí, neustále dobržďujete, předjíždíte, zpomalujete a děláte mnohem více manévrů, než když letíte těch 190-220...to je jízda plynulá. Ale na okreskách to chce dodržovat veškerý pravidla, to jo.
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
-
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
na to si neodpustim nereagovat... To jsi teda vypustil nesmysl....
Když pojedeš 130, a z pravýho pruhu vyjede kamion, kterej chce předjet jinej kamion, potřebuješ zpomalit o cca 40km/h. Když pojedeš tebou proklamovaných "plynulých 190 - 200" , tak musíš zpomalit o kolik? Nehledě na to, že jsi o několik řádu rychlejší, než všechno ostatní, co se na dálnici pohybuje, a každej, kdo se trošku zamyslí, tak musí uznat, že čim větší je rychlostní rozdíl, tím nebezpečnější situace vznikají. Můžeš mi to zkusit vyvrátit.
Z jakýho důvodu nebudeš při jízdě v rychlosti 200 pořád dobržďovat, předjíždět, zpomalovat a dělat spoustu dalších manévrů? Protože jedeš jednou tak rychleji, než pravej pruh??? 0 to víc přeci musíš brzdit, když se před tebou něco objeví a neuhne... nebo spoléháš na to, že uhne? Bravo....
Když pojedeš 130, a z pravýho pruhu vyjede kamion, kterej chce předjet jinej kamion, potřebuješ zpomalit o cca 40km/h. Když pojedeš tebou proklamovaných "plynulých 190 - 200" , tak musíš zpomalit o kolik? Nehledě na to, že jsi o několik řádu rychlejší, než všechno ostatní, co se na dálnici pohybuje, a každej, kdo se trošku zamyslí, tak musí uznat, že čim větší je rychlostní rozdíl, tím nebezpečnější situace vznikají. Můžeš mi to zkusit vyvrátit.
Z jakýho důvodu nebudeš při jízdě v rychlosti 200 pořád dobržďovat, předjíždět, zpomalovat a dělat spoustu dalších manévrů? Protože jedeš jednou tak rychleji, než pravej pruh??? 0 to víc přeci musíš brzdit, když se před tebou něco objeví a neuhne... nebo spoléháš na to, že uhne? Bravo....
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros
Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
No máš pravdu, je to částečně blbost, ale né zas tak velká. Opravdu se to dá perfektně, neřikám že přímo plynule, to ne, samozřejmost je dobržďování, ale i tak, je to plynulejší dle mého názoru.
BMW E30
BMW E30
Je to nekonečný kruh názorů , budete se stejně furt dohadovat a nikdy se nedohodnete.
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz
- petan1966
- Finanční podpora fóra
- Kontaktovat uživatele:
to dave kolar:Teda takovou picovi.u ,co jsi tady napsal jsem uz dlouho neslysel.Jel jsi nekdy rychlosti 200 za hodinu?To tedy dost pochybuju,protoze by jsi takovy nesmysl nenapsal.
FG evo 12 a 1 historická osmina
http://b-b-motorsport.webnode.cz/
http://b-b-motorsport.webnode.cz/
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá dobrá, je to věc názoru jak říká kolajz. Já si stojím za svým.
BMW E30
BMW E30
- Jirkacbx
- Cestář
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe to řeknu takhle.
Jezdit podle předpisů a pravidel silničního provozu je v reálu docela opruz.
Pokud se jede podle Pravidel,člověk spíš s autem na silnici překáží.
V terénu je prostě málo policajtů a prohřešky hooodně málo řeší,aby se situace trochu zlepšila.
Jezdit podle předpisů a pravidel silničního provozu je v reálu docela opruz.
Pokud se jede podle Pravidel,člověk spíš s autem na silnici překáží.
V terénu je prostě málo policajtů a prohřešky hooodně málo řeší,aby se situace trochu zlepšila.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
- Lukass
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
200km/h? ...to snad nemyslíš vážně...
jezdit podle pravidel je opruz, ale jsou to prostě pravidla a ty platí pro všechny.... pokud člověk není k*k*t tak ví na co má. A pokud ví, že to někde nezná, tak nepojede jak magor....
jezdit podle pravidel je opruz, ale jsou to prostě pravidla a ty platí pro všechny.... pokud člověk není k*k*t tak ví na co má. A pokud ví, že to někde nezná, tak nepojede jak magor....
Asso B44 (2x), LRP S8BXe, Team Losi SC....
Brushless is better Bylo: Team Losi Night Crawler, Traxxas eRevo 1/16, Hyper 8e, Hyper 8 PRO ST Brushless-Novak HV 4.5, Team Losi XXX-4 G+, Team Losi XXX-T, HoBao Hyper 7 PRO Brushless, Team Losi XXX-S/G+, traktor od Brudera, Tamiya DF-02,Reely Pyro,X-MOD,Smacker
http://www.vkphoto.cz
Brushless is better Bylo: Team Losi Night Crawler, Traxxas eRevo 1/16, Hyper 8e, Hyper 8 PRO ST Brushless-Novak HV 4.5, Team Losi XXX-4 G+, Team Losi XXX-T, HoBao Hyper 7 PRO Brushless, Team Losi XXX-S/G+, traktor od Brudera, Tamiya DF-02,Reely Pyro,X-MOD,Smacker
http://www.vkphoto.cz
- Dave Kolář
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Uznávám že průměrnou 200 sem přepískl, měl sem na mysli max. 200 Ale i to je dost, ovšem po dálnicích to opravdu jede plynulejc v této rychlosti. Těch 120 je z Prahy do Liberce strašná nuda
BMW E30
BMW E30