VUT Brno
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- AnthonyWave
- Píšu hodně
Re: VUT Brno
čau, taky se letos chystam podat přihlášku na eko. fakultu. Co ty? mám tam několik kámóšů a v pohodě, nikdo si nestěžuje..
-
- Finanční podpora fóra
- Kontaktovat uživatele:
studuju FEKT a doporučuji
XRay M18T(Sport Mini 6200,mamba 25,2S)
XRay T1 [SLYDR6,5;Counter-Steer setup]
ERevo VXL 1:16
[+DX6i heli sim ]
C-12; DX3R http://tirin.rajce.idnes.cz
XRay T1 [SLYDR6,5;Counter-Steer setup]
ERevo VXL 1:16
[+DX6i heli sim ]
C-12; DX3R http://tirin.rajce.idnes.cz
Me par lidi rikalo ze to nema smsyl ze je to tezky a jina zas ze to udelam tak jsem z toho yelen
Rad bych zustal v oboru kde jsem ted - strojirenstvi.. Vim ze je to tezky ale me by asi nic jinyho nebavilo takze mam na vyber jedine ČVUT Praha, VUT Brno a Báňa v Ostrave. Praha je daleko Ostrava je udajne lehci ale tam se mi taky moc nechce. V tamnim ovzdusi bych nejspis po par tydnech vypadal jako tenhle smajl Takze Brno. Nejvic se mi libi Průmyslový design ve strojírenství Malo matiky a takovych poctarskych blbin co moc neumim, sirokej prehled o strojirenstvi mam ze skoly a norm. zivota.... Jen nemam radost z prijmacek z Matiky a Fyziky. Ale nejspis se vlezu do prumeru takze bych se mel dostat bez prijmacek.. Berou 1800 lidi mezi ktery se doufam dostanu
Rad bych zustal v oboru kde jsem ted - strojirenstvi.. Vim ze je to tezky ale me by asi nic jinyho nebavilo takze mam na vyber jedine ČVUT Praha, VUT Brno a Báňa v Ostrave. Praha je daleko Ostrava je udajne lehci ale tam se mi taky moc nechce. V tamnim ovzdusi bych nejspis po par tydnech vypadal jako tenhle smajl Takze Brno. Nejvic se mi libi Průmyslový design ve strojírenství Malo matiky a takovych poctarskych blbin co moc neumim, sirokej prehled o strojirenstvi mam ze skoly a norm. zivota.... Jen nemam radost z prijmacek z Matiky a Fyziky. Ale nejspis se vlezu do prumeru takze bych se mel dostat bez prijmacek.. Berou 1800 lidi mezi ktery se doufam dostanu
- AnthonyWave
- Píšu hodně
to dáš Nastěhuješ si sem i auto (do Brna) a neuděláš ani jeden semestr
Nejdriv se musim naucit se ucit a nepodelavat skolu 8) Ted 6x za tyden kterej ma 5 dni zaspim a 4x jdu driv ze skoly
- AnthonyWave
- Píšu hodně
vidím, že přípravu na maturitu bereme oba dva stejně zodpovědně
Covece o cem to mluvis??? Vzdyt nam ti debi** vemen* co sedi v Praze a vymysli hovadiny jeste nerekli jak budem maturovat..
- bang
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Ja se chystam ČVUT na strojarnu, nechcete prehodnotit vysku?
Team Associated SC10.2
HPI Blitz - Castle Creations SV3 Sidewinder SCT combo
http://www.rc333.cz/
Bylo: Losi 8IGHT-T 2.0, HPI BAJA 5B, Durango DESC210R, Firestorm, CC-01, Xray T3, Asso SC10, Ansmann Royal Flash, Xray T2 008, Traxxas Slash, TTcko
HPI Blitz - Castle Creations SV3 Sidewinder SCT combo
http://www.rc333.cz/
Bylo: Losi 8IGHT-T 2.0, HPI BAJA 5B, Durango DESC210R, Firestorm, CC-01, Xray T3, Asso SC10, Ansmann Royal Flash, Xray T2 008, Traxxas Slash, TTcko
Ani nee Nejak se mi do Prahy nechce.. Jeste bych tam pochytil nejakou spatnou mluvu od soudruhu z Plzne Navic Brno mam navic o hodne bliz takze Prahu urcite neplanuju
Tak s ČVUT strojní jsem si něco zažil.
Jen doufám, že se tam za posledních pár let něco změnilo, jinak Tě čeká návrat do tuhý totality
Jen doufám, že se tam za posledních pár let něco změnilo, jinak Tě čeká návrat do tuhý totality
TL-01D - Dveřma napřed
TL-01E - Expedice
TL-01R - Rally kchár
TL-01B 6x6 - in progress ......
ľavá růžová, sto cez dinosaura, dve ryšavé veveričky a fuj fuj, bude ľavá, čierná, chlpatá, zubatá...
TL-01E - Expedice
TL-01R - Rally kchár
TL-01B 6x6 - in progress ......
ľavá růžová, sto cez dinosaura, dve ryšavé veveričky a fuj fuj, bude ľavá, čierná, chlpatá, zubatá...
- DavePro
- Pravidelný navštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasím s tím, jak máš v brně auto(malý) tak jde škola pěkně z kopce, jsem na FSI 5tej semestr na stavbě strojů a zařízení(podvozky) a kvůli neustálýmu rozptylování se nad autem(právě počátkem 5.sem.), musím protahovat, ale časem přijdeš na to, jak to na škole chodí, naučíš se učit a vlastně to není tak hrozný, jak to vypadá. Jen je to trošku náročnější na uvažování(logický), ale nemusíš se obvykle učit srač....y zpaměti.
Hlavně nečekej nějaký jednoduchý zkoušky, nebo testy jako jsou na podnikatelce, masaryčce atd. s tím se setkáš leda v angličtině, která je za 0 kreditů:-D To jen, aby ses nenudil:-D
Pokud chceš titul nechoď na FSI, nechoď možná ani na stavebku, ale pokud chceš něco umět, nebo pochopit, tak určitě jdi, kor pokud jsi zručnej a nedělá ti problém ukamžitě pochopit nějaký mechanismy, nebo jak věci pracují;-)
Hlavně nečekej nějaký jednoduchý zkoušky, nebo testy jako jsou na podnikatelce, masaryčce atd. s tím se setkáš leda v angličtině, která je za 0 kreditů:-D To jen, aby ses nenudil:-D
Pokud chceš titul nechoď na FSI, nechoď možná ani na stavebku, ale pokud chceš něco umět, nebo pochopit, tak určitě jdi, kor pokud jsi zručnej a nedělá ti problém ukamžitě pochopit nějaký mechanismy, nebo jak věci pracují;-)
chodil jsem dálkově 2 semestry na stavárnu v Brně a musím říct, že víc víkendů v lihu jsem za život nezažil. Pak jsem raději změnil ústav
Uz jsem si podal prihlasku. Prumer vychazi takze se asi stanu studentem na tom samym co tyDavePro píše:Naprosto souhlasím s tím, jak máš v brně auto(malý) tak jde škola pěkně z kopce, jsem na FSI 5tej semestr na stavbě strojů a zařízení(podvozky).......