unašeče HSP a šetihran na ně
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- agresor360
- Pravidelný navštěvník
unašeče HSP a šetihran na ně
Zdravím, jen ze zvědavosti se chci zeptat, jestli někdo neví, jak ve vyřešeny fixnutí šetihranu na unašeče na fotu. Nemají klasickou dirku a tyčinku v ní, ale jen jednu dosedací plochu.
Re: unašeče HSP a šetihran na ně
............... no a v hexu je to přesně naopak - "třičtvrtédíra" s ploškou a ty plošky pak dosedají na sebe a brání protočení.
Tohle řešení je poměrně standartní u modelů menších měřítek od 16tin dolů , kde je hřídel natolik malá, že uź by navrtání snižovalo pevnost ..... v tomto pŕípadě klasické hexi na kolík nepůjdou použít , musíš mít ty s ploškou- ptáš li se na to
Tohle řešení je poměrně standartní u modelů menších měřítek od 16tin dolů , kde je hřídel natolik malá, že uź by navrtání snižovalo pevnost ..... v tomto pŕípadě klasické hexi na kolík nepůjdou použít , musíš mít ty s ploškou- ptáš li se na to
- agresor360
- Pravidelný navštěvník
ajo, mě napadlo něco s červíkem, kterej na tu plošku dosedne, tohle je asi lehčí a má to nějaky označení ty s tou ploškou? když hledám 12mm Hex, tak to nachází ty klasicky
Pojištěný je to klasicky červíkem.
Nepíšeš na jaký auto , ani měřítko to má být ........ v manuálu k tomu tvému autu nejsou někde uvedený ?? Dohledat podle čísla dílu .
Ty na ten červík už musíš hledat spíš mezi "tužingem" v základních ND jsem na ně nikdy nenarazil ............
Ty na ten červík už musíš hledat spíš mezi "tužingem" v základních ND jsem na ně nikdy nenarazil ............
- agresor360
- Pravidelný navštěvník
No podle čísla dílu jsem to našel pro model HSP 94188 což je nějakej nitro monster, ale proč se ptám, zvažuju návrh vlastního náboje na monstra taky od HSP kvůli velkým vůlím a potřebuju sehnat delší osku než co tam je a tohle by bylo ideální, jen nevím, jak s těma 6tihranama
- Jirkacbx
- Cestář
- Kontaktovat uživatele:
Podle rozkresu na monstra kouknout,jak to má řešený,to upevnění Hexu na hřídeli.
Jelikož je to nitro a monstr a bude ti stačit dýlka,vydrží to i na jiným podvozku.
Pokud se to tam teda vejde.
Jelikož je to nitro a monstr a bude ti stačit dýlka,vydrží to i na jiným podvozku.
Pokud se to tam teda vejde.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
- agresor360
- Pravidelný navštěvník