Drift/rallye

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Osma
Nováček
Nováček

Re: Drift/rallye

Příspěvek od Osma »

Teď jsem to teprve našel: LRP S10 Blast TC CLUBRACER RTR - 1/10 elektrické DTM bez elektroniky, RC, karoserie a kol....1690,- ale jako začátečník nevím čím to osadit, mám doma himoto truggy strada xt, a tedy vysílačku 27 MZ, což tedy asi nic moc, vše je v základu a tedy asi nic co by se dalo použít.
Honza D
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Honza D »

Jan.Černík píše:Souhlas s Kolajzem. Jsou to dvě rozdílný kategorie ježdění. Takže to chce i dvě rozdílný auta.
Kluci u nás mě pořád do rallye tahaj, ale mě by strašně štvalo to neustálý čištění, mazání, údržba atd.
No nevim, pokud nejezdíš o špičku a máš pořádnej podvozek, tak jediná údržba je po závodě sfouknout prach, silnější vrstvy bahna opadaj... já jen děllám rozborku po sézoně a občas doleju olej do tlumičů (a občas rozhejbu lložiska - to že je v nich vůle nevadí, místy mám i 4 roky starý, ale plně funkční :D)

No k tématu, nenpsal jsi odkud jsi, co jezdí v okolí... rozhodneš se pro drift a pak budeš sám a budeš dojíždět 20+ km, aby sis zajezdil ve více lidech?
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
delta tuning force
Píšu fakt hodně
Píšu fakt hodně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delta tuning force »

Dej si bacha na to ze drift v jednom cloveku te po chvili prestane bavit... jinak ja jsem drifter telem i dusi a do 3000 bych se kouknul na bazaru po jetym xrayi jinak z vyse napsanejch bych asi osobne volil to TBcko ale osobni zkusenost s nim nemam a pokud novy tak asi lrp s10 sice jsem na nej misty slysel ze je noc moc ale rozhodne je stavitelnejsi nez i druha nejvyzsi verze TTcka...

A na ttcku pokud by si se smiril s tim ze se s nastavenim diferencialu pro drift.vicemene zahrabes tak bys teoreticky mohl mit propilovany plato a kratky tlumice tak by se.dalo driftit a pro rally dat jenom delsi nebude to ono ale tepreticky by se to dalo a diky nizymu rozpoctu bych asi juknul na www.r2hobbies.com na kopii OTA (plastovou) jak by si se vesel :-)

Tolik asi k tomu mam rict ja :-D jinak my poradame drift zavody u nas ve Slanem a kluci z liberce se konecne taky rozhoupali a neco bude :-) jinak neco se rodi co vym i v usti a budejovicich a zabehly jsou stary lebky v brne a rc drift team ova v ostrave nejak nemam povedomi o dalsich drifterech po cr :-)
RC Dorifto
Tamiya TA-05 VDF Gold Edition, ezRun střídavé combo 8,5T 60A, 2,4 Ghz RC set
Traxxas Summit
Tamiya TT-01 D typeE Nisan GT-R - hliníkový kardan, řízení
Carson X-Mod Evo Mitsubishi Lancer Evolution IX. - 4WD, světla, neony, bodykitt
mc2uba
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mc2uba »

Ja si myslim, ze to spojit jde dohromady, ALE nikdy to druhe nebude na 100%. Z drift podvozku se da udelat rally, ale na zavody to nebude, jen tak si nekde zablbnout v terenu. Avsak po rally se musi podvozek kompletne vycistit, jinak z toho drift bude dost divnej. Ale je podle me lepsi udelat s drift auta rally nez naopak. Jak udelas rally podvozek, tak drift z toho lehce nejde. PAc drift potrebuje dost nastaveni a uprav, kdezto rekreacni rally, tam das vetsi tlumice, aby se zvedlo auto, hodis blocky a muzes litat v terenu :)
RC Drift Club Praha
Xray T2 007 drift - Toyota GT86, Subaru Impreza sedan Ken Block, Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan Fairlady Z
TT-01E drift - Nissan GTR, Honda Accord Racing 96, Škoda Octavia, Škoda Fabia sedan, VW Golf Rat Style
TT-01E - Audi Q7 (transport project), Škoda S2000 (rally)
TT-01 air ride - VW Golf (replika 1:1)
http://rcdriftclubpraha.cz/
Osma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Osma »

Děkuji za názory, zkuste mi tedy poradit při výběru ze tří výše popsaných nebo nějaký jiný ale komplet za 3000,-
Marek Plzeň

P.S. objevil jsem novou dráhu i na drift u Přeštic, Kucíny,
mc2uba
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mc2uba »

Z vyse jmenovanych byt doporucil to TBecko.

Jinak ja mam doma Himoto Nascada, kupoval jsem ho novy za 3500 kc vcetne 2,4 ghz. Zatim jedinou investici jsem delal, ze jsem koupil novy motor a regulator. Jinak investice nulova. Jezdit s tim drifty a myslim, ze na rally se to da lehce predelat. Jediny problem je, ze ma 200 mm rozvor :) a nabradni dily nejsou problem sehnat.
RC Drift Club Praha
Xray T2 007 drift - Toyota GT86, Subaru Impreza sedan Ken Block, Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan Fairlady Z
TT-01E drift - Nissan GTR, Honda Accord Racing 96, Škoda Octavia, Škoda Fabia sedan, VW Golf Rat Style
Osma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Osma »

Ahoj po prosedění pár hodin na netu jsem výběr omezil na TB a našel jsem ještě LRP, který je popsán níže.
Máte ještě chuť mi poradit mezi těmito modely?

1. Kompletní TB-01 Cena: 3000,-

Motor: SportTuned - jetý
Motor: RallySpecial2 - jetý
Rádio: LRP 2,4GHz
Regulátor: LRP
Nepoužitý hliníkový držák motoru, nepoužitý kardan vč. hrušek. Spodní uchycení tlumičů na 5mm kuličkách.
Řízení na 5mm kuličkách. Tlumiče komplet přetěsněny. Podvozek vyčištěn. Vůle ještě v normě (ne jako HPI).
Přidám kastli Honda NSX, originální krabici s návodem, zbytky barev na kastli a jetou zkušební baterku.

4. Podvozek: http://www.mz-racing.net/p6144-120201-l ... clubracer/ LRP S10 on-road prodám vše v původním balení, bez asi tří reklamních samolepek 1600,-
šestihrany: http://www.mz-racing.net/p2602-wa-017bu ... r-set-4ks/ 100,-
servo: Hitec HS-625MG http://www.mz-racing.net/p1744-hi3110-s ... hs-625-mg/ jeté asi 10×1600mAh 500,-
disky: jeté 10 minut http://www.mz-racing.net/p709-51071-dis ... arrera-4ks 150,-
pneu: jeté asi 4× gumové slicky jadny strana je lehce sjetá, ale zbytek skoro jako nový 150,-
osvětlení: Světelný set-oranžová,červené,modrá,bílá, dok na 6konektorů, tlačítko dálkové, bez napájecího konektoru, napájení do 5V. 200,-
zbytek: motor neznámého původu plechovka od HBX nerozebíratelný, regl/přijímač s chlazením, zkrácený drátek přijímače/regulátoru(T-deans), vysílačka 27MHz na 8×AA s nabíjecím konektrem. 200,-

Dohromady tedy asi 2600,- a musim někde schrastit karoserii.
Dave Kolář
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Kolář »

Dávej si bacha na továrně sestavený podvozky, montujou to akušroubovákama a strhnou závity, byl jsem upozorněn taktéž, od Nesta!! :)
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
TA05 + EAGLE RACING KIT + BMW M3 E30 červený peklo, Nový projekt NISSAN GTR znovuzrození
BMW E30
nesto
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nesto »

To ale platí jen pro čínský klony :-D Značkový podvozky Tamiya, LRP a podobně si takovou prasečinu nelajznou :-D

Jo a nemůžu doporučit žádnej, obě nabídky vypadaj dobře, takže je to spíš, co se ti víc líbí a hodí. Tamiyi 100% věřim, ale asi bych vybral LRP, už jen ze zvědavosti :-)
RC Dorifto
...:::Toyota Supra:::...
Osma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Osma »

Seženu na oboje náhradní díly?
nesto
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nesto »

RC Dorifto
...:::Toyota Supra:::...
mc2uba
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mc2uba »

Ja si myslim, ze S10 je dost podobny ty Nascade. Ma ho celkem dost lidi, jak na onroad, tak drift ci rally. Myslim, ze spatna volba to rozhodne nebude. Ted uz je to na tobe, co se ti vic libi :-)
RC Drift Club Praha
Odpovědět

Zpět na „VOLNÝ POKEC“