Tak abych pravdu řekl, tak jsem měl z p....e kliku, protože jsem našel dodavatele granulátu, který mi místo nabízených 10t prodal jen 10kg! Ale tím mé problémy neskončily, protože člověk, který mi zhotovil celý model článku na CNC,

a na kterého jsem spoléhal s pomocí, se mnou nějak nekomunikuje, a kvůli tomu se obracím tady na vás, jestli je mezi vámi někdo, kdo se vyzná v programování CNC frézek, a dokázal by mi poradit, nebo přímo zhotovil program pro frézku podle zadaných dat. Já jsem schopen vytvořit jen tu horní polovinu formy, kde je ten vlastní běhoun, protože to jde udělat ve 2D, a to já jakž takž zvládnu...

Ale zhotovit tu druhou polovinu, která bude pasovat do článku pásu, která má v té střední části rádius, nedokážu. Já programuji v programu Aspire, a dokážu tak maximálně 2D. Je tu mezi vámi někdo, kdo by dokázal poradit s tímto problémem, nebo by byl ochoten udělat program pro frézku, podle zadaných dat, na tu formu pro odstříknutí botičky pásu, tak bych byl velice vděčen. Já jsem spíše na to něco uchytit, osoustružit, ofrézovat, nebo uříznout, ale tyto moderní technologie, které hodě ulehčují práci, mi nic moc neříkají, už vzhledem k mému věku. Už mám zhotovené obě půlky formy, jen potřebuji do nich vyfrézovat tu vlastní botičku.

Tak mě vy odborníci nenechte zkrachovat na tomto problému. Děkuji předem za každou radu a pomoc.