Jaky auto vlastnite popřipadě v jakym se vozite?
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
Re: Jaky auto vlastnite popřipadě v jakym se vozite?
Je to marný , je to marný .............
-
- Píšu nejvíc
Ja vam nevim panove, ja jsem nikdy neprisel na notu tomu znaku na kapote.
tjjack: No jak jinak
tjjack: No jak jinak
BMW E30 318i '87 - 1:1 :)
RC az zase nekdy...
RC az zase nekdy...
- off-man
- Pravidelný navštěvník
- Kontaktovat uživatele:
U nás se nově nastěhovala Ochcávia I generačky. Sice to je poblutec ale pěknej a levnej Jinak snad do dvou let zavadím o nějakej pytel s pěnezma protože tenhle Dacan 280ZX se mi vždycky hrozně líbil. Ani ta cena není přemrsknutá tak ne že mi ho vyfouknete
Poníky postižený jedinec!! Pozor ať se nenakazíte!
-
- Píšu nejvíc
Renovace E30 je zatim na bodu mrazu, takze aktualni povoz je toto:
BMW E30 318i '87 - 1:1 :)
RC az zase nekdy...
RC az zase nekdy...
-
- Píšu fakt hodně
tak jse taky musím pochlubit )
dědovo nové auto FIAT 500 ABARTH...SS výbava... tudíž top...
a můj forman na rally cross po renovaci motoru...
dědovo nové auto FIAT 500 ABARTH...SS výbava... tudíž top...
a můj forman na rally cross po renovaci motoru...
YXRAY T2,Tamiya TT-01 RALLY,Tamiya TA-02 RALLY (v tuningu přední osa),A pár zbitků+AXIAL SCX10
ŠKODA 130 RS BLACK,LANCIA DELTA HF INTEGRALE,MITSUBISHI EVO IV,ŠKODA FABIA WRC (VRAK),SUBARU 2003,SUBARU WRC,A NÁKEJ TUNING OD REELY...M-01 MINI COOPER
NEJDE O AUTO ALE O ZKUŠENOSTI...
ŠKODA 130 RS BLACK,LANCIA DELTA HF INTEGRALE,MITSUBISHI EVO IV,ŠKODA FABIA WRC (VRAK),SUBARU 2003,SUBARU WRC,A NÁKEJ TUNING OD REELY...M-01 MINI COOPER
NEJDE O AUTO ALE O ZKUŠENOSTI...
Tak, po pár letech strávených v postupně se rozpadající rodinné Felicii jsem si pořídil vlastní povoz Je to Felicia Combi Sportline (červená sedadla, kožený volant, páka a ručka + nějaká výbava navíc proti holobytu), z roku 1999 a třináctkou pod kapotou Kastle je opravená, skoro bez koroze, chytlý jsou jen přední blatníky
Do budoucna bych rád sehnal kola, které původní majitel bohužel prodal a zbyla mi jen rezerva :/ A dodělat zpět elektrické stahování oken, které se asi nechtělo opravovat, tak se tam vrazily švihadla. Pokud mi to tedy finance dovolí
Do budoucna bych rád sehnal kola, které původní majitel bohužel prodal a zbyla mi jen rezerva :/ A dodělat zpět elektrické stahování oken, které se asi nechtělo opravovat, tak se tam vrazily švihadla. Pokud mi to tedy finance dovolí
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Volvo S60 - 2,4, AWD - zlata metaliza, 147KW. Vykon slusnej, jen by nemusel nahodile vypinat motor a oslabovat posilovac rizeni.
Predchozi Renault Safrane 2,2l 101kw - pohodlna limuzuna, ktera mela z pocatku problemy s elektroinstalaci (zasah nejakeho ajnstajna) ale prozatim spolehlivejsi, jak soucasne Volvo.
Slusna uzitna hodnota, jen s problemem ze ajnstajn provedl napriklad spajeni 5 kabelu centralka do jednoho a po 5 cm to napajel zpet do 5kabelu. Zamek 5. dveri pro zmenu napojil na kabel jen pres izolacku bez pajeni. Holt to nevydrzelo a Renault servis v praze tomu dodal korunu tim, ze mi chtel prodat predrazene clio a zhodnotil Safrana jako auto primereneho chovani podle stavu KM. To ze KM byly stoceny z cca pul mega na 200k jsem jim radsi nerikal, ale ze mi vratili auto s nesviticima mlhovkama a stali si za tim, ze mlhovky sviti i pres to ze jsem jim ukazal ze nesviti.... To byl proste vrchol, stejne tak jako dodani nahradniho dilu po 3,5 mesicich s tim, ze mi pred 2 mesicema pry volali a ze jsem jim rekl ze se pro dil do tydne stavim. Jo a pry Safrane nemel centralko funkni na 5. dvere - ze pry ridic musel zamykat a odemykat kufr klickem. Proste Autoavant Družstvo na Praze 8.
Predchozi Renault Safrane 2,2l 101kw - pohodlna limuzuna, ktera mela z pocatku problemy s elektroinstalaci (zasah nejakeho ajnstajna) ale prozatim spolehlivejsi, jak soucasne Volvo.
Slusna uzitna hodnota, jen s problemem ze ajnstajn provedl napriklad spajeni 5 kabelu centralka do jednoho a po 5 cm to napajel zpet do 5kabelu. Zamek 5. dveri pro zmenu napojil na kabel jen pres izolacku bez pajeni. Holt to nevydrzelo a Renault servis v praze tomu dodal korunu tim, ze mi chtel prodat predrazene clio a zhodnotil Safrana jako auto primereneho chovani podle stavu KM. To ze KM byly stoceny z cca pul mega na 200k jsem jim radsi nerikal, ale ze mi vratili auto s nesviticima mlhovkama a stali si za tim, ze mlhovky sviti i pres to ze jsem jim ukazal ze nesviti.... To byl proste vrchol, stejne tak jako dodani nahradniho dilu po 3,5 mesicich s tim, ze mi pred 2 mesicema pry volali a ze jsem jim rekl ze se pro dil do tydne stavim. Jo a pry Safrane nemel centralko funkni na 5. dvere - ze pry ridic musel zamykat a odemykat kufr klickem. Proste Autoavant Družstvo na Praze 8.
Občas pokládám dotazy i za kamaráda
Traxxas STASH 4x4 VLX (chybi kastle + kola)/Rally Legends RL004 - LANCIA DELTA EVO2 + Camaro/Tamiya TT-02 - stock - Camaro
Rally Legends RL004 - Lancia Fulvia HF 1600/Traxxas Slash 2wd (kamarádův)
Traxxas STASH 4x4 VLX (chybi kastle + kola)/Rally Legends RL004 - LANCIA DELTA EVO2 + Camaro/Tamiya TT-02 - stock - Camaro
Rally Legends RL004 - Lancia Fulvia HF 1600/Traxxas Slash 2wd (kamarádův)
- klasek
- Píšu hodně
- Kontaktovat uživatele:
Tak aktuální povoz na vožení. Trošku sme omladili, ale u VW se zůstalo.
Koupen loni hrobníkovi z lopaty. 2007 2.0 TDI 103KW s DSG.
Proběhlo několik oprav a upgradů, který by daly na několik stránek, které jsou na VW clubu.
Nu a aktuální podoba, ale ještě na zimákách
na léto by měl být štelovací podvozek a nalakovaný trony.
Budu ho mít rok a musím říct, že spokojenost.
Koupen loni hrobníkovi z lopaty. 2007 2.0 TDI 103KW s DSG.
Proběhlo několik oprav a upgradů, který by daly na několik stránek, které jsou na VW clubu.
Nu a aktuální podoba, ale ještě na zimákách
na léto by měl být štelovací podvozek a nalakovaný trony.
Budu ho mít rok a musím říct, že spokojenost.
Mitsubishi Pajero CC-01 Carbon + na plaťáku Škoda 130RS a OCTAVIA RSCARBON
Man Red Bull TGA.CC-01-Truck Trial special,Ford Aeromax Red Bull,
Man Long line 8x6 kontejner - v krabici
ŠKODA 400-XENA Bojovnice - MALŮVKY
Servis vozidel 1:1 pro každého 606165243
Man Red Bull TGA.CC-01-Truck Trial special,Ford Aeromax Red Bull,
Man Long line 8x6 kontejner - v krabici
ŠKODA 400-XENA Bojovnice - MALŮVKY
Servis vozidel 1:1 pro každého 606165243
- lowendead
- Finanční podpora fóra
- Kontaktovat uživatele:
Já si pořídil důchodce, ze kterého dělám postupně mlaďocha v originálním vzhledu a stavu, žadný tuzzing
Tamiya TA05
TeamC TS2TE
TeamC TS2TE
- J4rd4
- Pravidelný navštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Já si kupoval v 18ti Mercedes W124 coupe 230CE , za chvíli to bude 6 let co ho mám Je to dle VIN 89 rok , motor je řadový čtyřválec 2,3 8v se 100kw (136koní) a 205Nm spřažený s manuálním pěti kvaltem . Kožený interiér,vyhřívané sedačky,klimatizace (Z velké části vymontovaná ) přední okna v elektrice.Vyhřívané vnější zrcátka/spolujezdcovo v elektrice,vyhřívané ostřikovače člního skla . Snížený pružiny,tuhostně stavitelné tlumiče Koni, kompletní GO zadní nápravy, Go přední nápravy +ramena , těhlice ,brzdy z 320E . Doma se mi na něj válí část dobového turbokitu od Mosselmanu . Do teď jsem do něj utopil něco málo přes 110tis Nejhorší je lak - vyšisový od slunce , místy začíná drobná povrchová koroze a je potlučenej od krup (Velikostí pingpongového míčku) . Jinak jsem s ním celkem spokojený , průměrná spotřeba je v rozmezí 10-12 litrů . Ale dá se s ním jet i pod 8 litrů benzínu na 100km
Podvozek: exTT01, TT02 , nyní TB04pro
Karoserie:Nissan Skyline GT-R34 Z-Tune , Mercedes Benz SLR-McLaren, Mercedes Benz W124 , Porsche LeMans
1:1 MB C124 230CE
Karoserie:Nissan Skyline GT-R34 Z-Tune , Mercedes Benz SLR-McLaren, Mercedes Benz W124 , Porsche LeMans
1:1 MB C124 230CE
Tak s takovouhle spotřebou bych zvažoval LPG.
Nad Egyptem vychází slunce.