Jaky auto vlastnite popřipadě v jakym se vozite?
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- Lukass
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky auto vlastnite popřipadě v jakym se vozite?
především!
Asso B44 (2x), LRP S8BXe, Team Losi SC....
Brushless is better Bylo: Team Losi Night Crawler, Traxxas eRevo 1/16, Hyper 8e, Hyper 8 PRO ST Brushless-Novak HV 4.5, Team Losi XXX-4 G+, Team Losi XXX-T, HoBao Hyper 7 PRO Brushless, Team Losi XXX-S/G+, traktor od Brudera, Tamiya DF-02,Reely Pyro,X-MOD,Smacker
http://www.vkphoto.cz
Brushless is better Bylo: Team Losi Night Crawler, Traxxas eRevo 1/16, Hyper 8e, Hyper 8 PRO ST Brushless-Novak HV 4.5, Team Losi XXX-4 G+, Team Losi XXX-T, HoBao Hyper 7 PRO Brushless, Team Losi XXX-S/G+, traktor od Brudera, Tamiya DF-02,Reely Pyro,X-MOD,Smacker
http://www.vkphoto.cz
- Domca234
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Já se budu vozit v novym focusu rs. (až přijde z výrobny )
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
- novako
- Finanční podpora fóra
- Kontaktovat uživatele:
to domca - přijeď na "jih" a já ti domluvím svezení v čistokrevném RSu ....
- Přílohy
-
- dubai_ski.JPG (18.34 KiB) Zobrazeno 1106 x
RCK Kramolín http://www.hranol.cz
bývalo asi tak 4x TT-01, teď TA-01 EVO xx
kastle Ford Focus WRC / Subaru Impreza RCK / Datsun 240Z RCK / Audi Quattro RCK / Tatra 603 RCK / BMW E30 RCK ...
Tamiya Williams FW11B Honda F1, servisní vůz RCK-SSE
nějaká ta RC lodička, plný hangár RC letadel.... a další....
bývalo asi tak 4x TT-01, teď TA-01 EVO xx
kastle Ford Focus WRC / Subaru Impreza RCK / Datsun 240Z RCK / Audi Quattro RCK / Tatra 603 RCK / BMW E30 RCK ...
Tamiya Williams FW11B Honda F1, servisní vůz RCK-SSE
nějaká ta RC lodička, plný hangár RC letadel.... a další....
- Domca234
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý budu ho mít doma akorát 5ti dveřový.. a ještě novější než na fotce
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
Tak taky jeste pridam sve dalsi vozitko,koupil jsem to nedavno je to tedy jen na sprinty a na blbnuti na letitsti, nema to spz.
Opel Astra Gsi 2.0 16v a upaluje to jako drak, ale musi se na tom jeste zapracovat, hlavne ty karosařský upravy a jeste nejaky odlehcení
Opel Astra Gsi 2.0 16v a upaluje to jako drak, ale musi se na tom jeste zapracovat, hlavne ty karosařský upravy a jeste nejaky odlehcení
1:10 TA-05 v carbonu, Axial XR10 crawler, x-ray T3 2011 rally special
1:1 Opel Manta B GT/E, Opel Kadett Cabrio 2.0 16v , Honda Accord 2.0i, Nissan double cab
a nakonec Opel Manta 400 ve vývoji...
1:1 Opel Manta B GT/E, Opel Kadett Cabrio 2.0 16v , Honda Accord 2.0i, Nissan double cab
-
- Píšu nejvíc
No, každý asi máme jinou představu o tom, co "jede" a co ne.
V Kadettu GSi (v podstatě totožný motor) jsem se svezl po letištní ploše a nic extra to nebylo.
V Kadettu GSi (v podstatě totožný motor) jsem se svezl po letištní ploše a nic extra to nebylo.
BMW E30 318i '87 - 1:1 :)
RC az zase nekdy...
RC az zase nekdy...
Mirek E. píše:No, každý asi máme jinou představu o tom, co "jede" a co ne.
Ale taky jsem nikde nepsal ze ten motor je v seriovym stavu , odhadovanej vykon je cca 200PS a váha 800kg, takže me pro zacatek to celkem staci, vim že je mraky daleko rychlejších aut, ale mam názor, ze si k tomu clovek musi dojit postupne, takze si myslim ze to je dobrej zacatek, navic na sprintech to jede srovnatelne se seriovym lancerem evo x, coz je ale uplna jina kategorie. :binkybaby:
a navic k tomu totožnýmu motoru, v tyhle astře je verze s ridici jednotkou drive dodavanou pro italii takze bez lambda sondy a uz v serii to ma 160PS
-
- Píšu nejvíc
Do odhadování výkonu bych se radši moc nepouštěl...
Je sice pěkné, že v tom můžou být ostřejší vačky, větší ventily, upravená řidící jednotka a mnoho dalšího, ale většinou to nepřidá tolik, kolik je odhadováno. Navíc se musí počítat se ztrátou výkonu v převodech, potom také stářím a opotřebováním a nakonec zjistíš, že to má 140 koní i s těmi úpravami.
A to, že je to srovnatelné s Lancerem... Dovol, abych se velice hlasitě zasmál. 8)
Je sice pěkné, že v tom můžou být ostřejší vačky, větší ventily, upravená řidící jednotka a mnoho dalšího, ale většinou to nepřidá tolik, kolik je odhadováno. Navíc se musí počítat se ztrátou výkonu v převodech, potom také stářím a opotřebováním a nakonec zjistíš, že to má 140 koní i s těmi úpravami.
A to, že je to srovnatelné s Lancerem... Dovol, abych se velice hlasitě zasmál. 8)
RC az zase nekdy...
RC az zase nekdy...
Ja te tady presvedcovat nebudu, ani to nemam zapotrebi, na motoru byla udelaná kompletni GO, a nechalo se to delat u profesionálů ne nekde doma nakoleni. Ja pisu ze to je jen na zrychlení srovnatelne s lancerem, ne na dalsi jizdi vlastnosti. Samozřejmě myslim Lancera v serii.Mirek E. píše:Do odhadování výkonu bych se radši moc nepouštěl...
-
- Píšu nejvíc
Však jo, mě jenom přijde jako nesmysl, aby předokolka za "pár šlupek" byla srovnatelná s autem za víc jak milion Kč.
RC az zase nekdy...
RC az zase nekdy...
no zas člověk musí brát v uvahu ze seriovy lancer váží okolo 1300kg, takže váhový rozdíl je téměř pul tuny, což si myslim ze je znatelny rozdil a na sprintech je to opravdu znat, jinak je jasny ze na okruhu by byl 100% rychlejsi, ale koukam na to z pohledu sprintu na 400 m, je to vazne jen auto pro zabavu a bylo za timto ucelem stavenoMirek E. píše:Však jo, mě jenom přijde jako nesmysl, aby předokolka za "pár šlupek" byla srovnatelná s autem za víc jak milion Kč.
- matuskobagrista
- Finanční podpora fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jirkacbx píše:matuskobagrista : Koukám,že se ti do kufru už nevejde ani basa piva 8)
Ahoj Jirko, teraz už sa tam zmestí aj Caterpillar a keď sa troška poskladá tak aj Komatsu by sa mohlo zmestiť. Už som tie ozruty predal. Už mám v aute len DVD a nechal som si neony na podvozku. Hudby bolo už dosť :boohoo:
Obludy od KOMATSU v mierke 1:14
- Vrakouš
- EXPERT na rady
- Kontaktovat uživatele:
Tady je můj Vampiro Verde. Favorit, r.v.1990
V interiéru převažuje hliník, sedačky Recaro z BMW, volant nově potažený kůží Conelli, (už je ve třetím autě) je tam docela útulno.
Motor "obrovského" výkonu 43 kw. Bude mít trošku víc, je snížená hlava, jiné sání, výfuk střední díl upraven ze sériového, ( přepážky ven, místo toho odvrtaná trubka, vycpáno drátěnkami, znovu "zabaleno", nametalizováno), zadní díl z pohárové Fabie.Najeto kolem 400 000 km, z toho asi 70 000 po GO.
A nakonec zmenšená verze.
V interiéru převažuje hliník, sedačky Recaro z BMW, volant nově potažený kůží Conelli, (už je ve třetím autě) je tam docela útulno.
Motor "obrovského" výkonu 43 kw. Bude mít trošku víc, je snížená hlava, jiné sání, výfuk střední díl upraven ze sériového, ( přepážky ven, místo toho odvrtaná trubka, vycpáno drátěnkami, znovu "zabaleno", nametalizováno), zadní díl z pohárové Fabie.Najeto kolem 400 000 km, z toho asi 70 000 po GO.
A nakonec zmenšená verze.
CHASSIS: X-ray T1R , TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
tak to je pěkný.. dokonce vzdáleně připomíná upíra z Feratu
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
-
- Píšu hodně
- Kontaktovat uživatele:
Mám podobný stroj ... toho času tedy lehce indisponován, ale už se blíží finále ... při zkoušení jízdy smykem mi do cesty vběhla cedule
http://grimreaper.rajce.idnes.cz/Dneska ... c_sikovny/
http://grimreaper.rajce.idnes.cz/Dneska ... c_sikovny/
HPI Sprint2 StageD - toho času - Nissan Silvia S15 Drift
HPI Baja 5b SS - Anděl s ďáblem v duši
Losi Micro-T - Andělíček s ďáblíkem v dušičce
HPI Baja 5b SS - Anděl s ďáblem v duši
Losi Micro-T - Andělíček s ďáblíkem v dušičce