Jaky auto vlastnite popřipadě v jakym se vozite?

Pokud někoho zajimaji i 1:1 tak zde na to mame sekci

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Odpovědět
Lukass
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaky auto vlastnite popřipadě v jakym se vozite?

Příspěvek od Lukass »

především! :D
Asso B44 (2x), LRP S8BXe, Team Losi SC....

Brushless is better Bylo: Team Losi Night Crawler, Traxxas eRevo 1/16, Hyper 8e, Hyper 8 PRO ST Brushless-Novak HV 4.5, Team Losi XXX-4 G+, Team Losi XXX-T, HoBao Hyper 7 PRO Brushless, Team Losi XXX-S/G+, traktor od Brudera, Tamiya DF-02,Reely Pyro,X-MOD,Smacker
http://www.vkphoto.cz
Domca234
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Domca234 »

Já se budu vozit v novym focusu rs. (až přijde z výrobny :D )
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka :D
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
novako
Finanční podpora fóra
Finanční podpora fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novako »

to domca - přijeď na "jih" a já ti domluvím svezení v čistokrevném RSu .... :wink:
Přílohy
dubai_ski.JPG
dubai_ski.JPG (18.34 KiB) Zobrazeno 1106 x
RCK Kramolín http://www.hranol.cz
bývalo asi tak 4x TT-01, teď TA-01 EVO xx
kastle Ford Focus WRC / Subaru Impreza RCK / Datsun 240Z RCK / Audi Quattro RCK / Tatra 603 RCK / BMW E30 RCK ...
Tamiya Williams FW11B Honda F1, servisní vůz RCK-SSE
nějaká ta RC lodička, plný hangár RC letadel.... a další....
Domca234
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Domca234 »

Dobrý budu ho mít doma akorát 5ti dveřový.. a ještě novější než na fotce :D
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka :D
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
janos666
Nováček
Nováček

Příspěvek od janos666 »

Tak taky jeste pridam sve dalsi vozitko,koupil jsem to nedavno je to tedy jen na sprinty a na blbnuti na letitsti, nema to spz.
Opel Astra Gsi 2.0 16v a upaluje to jako drak, ale musi se na tom jeste zapracovat, hlavne ty karosařský upravy a jeste nejaky odlehcení :lol:
1506365496_4.jpeg
(22.85 KiB) Staženo 229 x
1:10 TA-05 v carbonu, Axial XR10 crawler, x-ray T3 2011 rally special
1:1 Opel Manta B GT/E, Opel Kadett Cabrio 2.0 16v , Honda Accord 2.0i, Nissan double cab
a nakonec Opel Manta 400 ve vývoji...
Mirek E.
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od Mirek E. »

No, každý asi máme jinou představu o tom, co "jede" a co ne. :)
V Kadettu GSi (v podstatě totožný motor) jsem se svezl po letištní ploše a nic extra to nebylo.
BMW E30 318i '87 - 1:1 :)
RC az zase nekdy...
janos666
Nováček
Nováček

Příspěvek od janos666 »

Mirek E. píše:No, každý asi máme jinou představu o tom, co "jede" a co ne. :)
V Kadettu GSi (v podstatě totožný motor) jsem se svezl po letištní ploše a nic extra to nebylo.

Ale taky jsem nikde nepsal ze ten motor je v seriovym stavu :dance: , odhadovanej vykon je cca 200PS a váha 800kg, takže me pro zacatek to celkem staci, vim že je mraky daleko rychlejších aut, ale mam názor, ze si k tomu clovek musi dojit postupne, takze si myslim ze to je dobrej zacatek, navic na sprintech to jede srovnatelne se seriovym lancerem evo x, coz je ale uplna jina kategorie. :binkybaby:

a navic k tomu totožnýmu motoru, v tyhle astře je verze s ridici jednotkou drive dodavanou pro italii takze bez lambda sondy a uz v serii to ma 160PS
1:1 Opel Manta B GT/E, Opel Kadett Cabrio 2.0 16v , Honda Accord 2.0i, Nissan double cab
Mirek E.
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od Mirek E. »

Do odhadování výkonu bych se radši moc nepouštěl...
Je sice pěkné, že v tom můžou být ostřejší vačky, větší ventily, upravená řidící jednotka a mnoho dalšího, ale většinou to nepřidá tolik, kolik je odhadováno. Navíc se musí počítat se ztrátou výkonu v převodech, potom také stářím a opotřebováním a nakonec zjistíš, že to má 140 koní i s těmi úpravami.

A to, že je to srovnatelné s Lancerem... Dovol, abych se velice hlasitě zasmál. 8)
RC az zase nekdy...
janos666
Nováček
Nováček

Příspěvek od janos666 »

Mirek E. píše:Do odhadování výkonu bych se radši moc nepouštěl...
Je sice pěkné, že v tom můžou být ostřejší vačky, větší ventily, upravená řidící jednotka a mnoho dalšího, ale většinou to nepřidá tolik, kolik je odhadováno. Navíc se musí počítat se ztrátou výkonu v převodech, potom také stářím a opotřebováním a nakonec zjistíš, že to má 140 koní i s těmi úpravami.

A to, že je to srovnatelné s Lancerem... Dovol, abych se velice hlasitě zasmál. 8)
Ja te tady presvedcovat nebudu, ani to nemam zapotrebi, na motoru byla udelaná kompletni GO, a nechalo se to delat u profesionálů ne nekde doma nakoleni. Ja pisu ze to je jen na zrychlení srovnatelne s lancerem, ne na dalsi jizdi vlastnosti. Samozřejmě myslim Lancera v serii.
Mirek E.
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od Mirek E. »

Však jo, mě jenom přijde jako nesmysl, aby předokolka za "pár šlupek" byla srovnatelná s autem za víc jak milion Kč. :roll:
RC az zase nekdy...
janos666
Nováček
Nováček

Příspěvek od janos666 »

Mirek E. píše:Však jo, mě jenom přijde jako nesmysl, aby předokolka za "pár šlupek" byla srovnatelná s autem za víc jak milion Kč. :roll:
no zas člověk musí brát v uvahu ze seriovy lancer váží okolo 1300kg, takže váhový rozdíl je téměř pul tuny, což si myslim ze je znatelny rozdil a na sprintech je to opravdu znat, jinak je jasny ze na okruhu by byl 100% rychlejsi, ale koukam na to z pohledu sprintu na 400 m, je to vazne jen auto pro zabavu a bylo za timto ucelem staveno
matuskobagrista
Finanční podpora fóra
Finanční podpora fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matuskobagrista »

Jirkacbx píše:matuskobagrista : Koukám,že se ti do kufru už nevejde ani basa piva :wink: 8)

Ahoj Jirko, teraz už sa tam zmestí aj Caterpillar a keď sa troška poskladá tak aj Komatsu by sa mohlo zmestiť. Už som tie ozruty predal. Už mám v aute len DVD a nechal som si neony na podvozku. Hudby bolo už dosť :boohoo: :doh:
Obludy od KOMATSU v mierke 1:14
Vrakouš
EXPERT na rady
EXPERT na rady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vrakouš »

Tady je můj Vampiro Verde. :lol: Favorit, r.v.1990

Obrázek

Obrázek

V interiéru převažuje hliník, sedačky Recaro z BMW, volant nově potažený kůží Conelli, (už je ve třetím autě) je tam docela útulno. :dance:

Obrázek

Motor "obrovského" výkonu 43 kw. Bude mít trošku víc, je snížená hlava, jiné sání, výfuk střední díl upraven ze sériového, ( přepážky ven, místo toho odvrtaná trubka, vycpáno drátěnkami, znovu "zabaleno", nametalizováno), zadní díl z pohárové Fabie.Najeto kolem 400 000 km, z toho asi 70 000 po GO.

Obrázek

Obrázek

A nakonec zmenšená verze. :mrgreen:

Obrázek

Obrázek
CHASSIS: X-ray T1R Obrázek, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
Honza D
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Honza D »

tak to je pěkný.. dokonce vzdáleně připomíná upíra z Feratu :-D
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Citelis
Píšu hodně
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Citelis »

Mám podobný stroj ... toho času tedy lehce indisponován, ale už se blíží finále ... při zkoušení jízdy smykem mi do cesty vběhla cedule :mrgreen:

http://grimreaper.rajce.idnes.cz/Dneska ... c_sikovny/
HPI Sprint2 StageD - toho času - Nissan Silvia S15 Drift
HPI Baja 5b SS - Anděl s ďáblem v duši :twisted:
Losi Micro-T - Andělíček s ďáblíkem v dušičce :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Auta 1:1“