6.závod rc rally Západní Čechy - Třemošná 9.7.2011
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- Přílohy
-
- P1110900.JPGaa.JPG
- (117.07 KiB) Staženo 307 x
-
- P1110795.JPGaa.JPG
- (85.1 KiB) Staženo 307 x
-
- P1110689.JPGaa.JPG
- (124.21 KiB) Staženo 307 x
-
- P1110675.JPGaa.JPG
- (83.58 KiB) Staženo 307 x
-
- Píšu fakt hodně
Re: 6.závod rc rally Západní Čechy - Třemošná 9.7.2011
no děkuji míro že už je na fotce takémé autí
ale asi moná ani ted nepřijedu protože nejsopeníze na opravu auta...
ale asi moná ani ted nepřijedu protože nejsopeníze na opravu auta...
YXRAY T2,Tamiya TT-01 RALLY,Tamiya TA-02 RALLY (v tuningu přední osa),A pár zbitků+AXIAL SCX10
ŠKODA 130 RS BLACK,LANCIA DELTA HF INTEGRALE,MITSUBISHI EVO IV,ŠKODA FABIA WRC (VRAK),SUBARU 2003,SUBARU WRC,A NÁKEJ TUNING OD REELY...M-01 MINI COOPER
NEJDE O AUTO ALE O ZKUŠENOSTI...
ŠKODA 130 RS BLACK,LANCIA DELTA HF INTEGRALE,MITSUBISHI EVO IV,ŠKODA FABIA WRC (VRAK),SUBARU 2003,SUBARU WRC,A NÁKEJ TUNING OD REELY...M-01 MINI COOPER
- Vrakouš
- EXPERT na rady
- Kontaktovat uživatele:
Náš tým by měl jet komplet, jen host týmu Andy po operaci samozřejmě nestartuje.
Ale mám opět noční dvanáctku, tak se budu modlit, aby se dojelo v čas.
Ale mám opět noční dvanáctku, tak se budu modlit, aby se dojelo v čas.
CHASSIS: X-ray T1R , TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
- jakpolivka
- Pravidelný navštěvník
Muj bracha (ten s golfem) pojede ale ja este nevim jestli pojedu protoze sem ted nemocnej tak doufam ze se do zavodu uzdravim
X-ray T2 009 na rally
Škoda Fabia WRC, Subaru Impreza 1998, Subaru Impreza 2008
TURNIGY Inrunner 15T + HobbyKing 60A
Škoda Fabia WRC, Subaru Impreza 1998, Subaru Impreza 2008
TURNIGY Inrunner 15T + HobbyKing 60A
- Domca234
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
Domča hlásí že se těší a že pojede
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka
Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
- Carlos1112
- Pravidelný navštěvník
Já snad také dorazím
Tamiya TA-01 rally-Škoda 130 RS
Tamiya TA-02 rally-Mitsubishi Lancer Evo X
Tamiya TA-02 rally-Mitsubishi Lancer Evo X
-
- Píšu fakt hodně
to bys mněl 8) 8) 8)Carlos1112 píše:Já snad také dorazím
YXRAY T2,Tamiya TT-01 RALLY,Tamiya TA-02 RALLY (v tuningu přední osa),A pár zbitků+AXIAL SCX10
- Vrakouš
- EXPERT na rady
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se v rámci tréninku rozhodl trochu rozhýbat své revmatické klouby, sedl jsem na kolo a vyrazil do Třemošné. Něco po půl třetí jsem dorazil na trať zítřejšího závodu. Bouřka z dnešního rána na ní zanechala své stopy.
Většina z nás přijede ráno před závody, vybalí, pokecá a jde na start. Ale když jsem dnes trať viděl, tak jsem si teprve uvědomil, kolik mají pořadatelé s přípravou práce. Trať je pokrytá klacíky, větvemi, listím, a hlavně šiškami. Hodně míst je zarostlých trávou.Dnes by se tam dalo jet tak s expedičním speciálem,na některých místech bych ani nevěděl, kudy vede.A to si myslím, že trať za ta léta znám dosti slušně.
Věřím, že zítra bude přesto "vypucovaná", tak, jak je u pořadatelů dobrým zvykem.
Tak kluci, díky předem.
Většina z nás přijede ráno před závody, vybalí, pokecá a jde na start. Ale když jsem dnes trať viděl, tak jsem si teprve uvědomil, kolik mají pořadatelé s přípravou práce. Trať je pokrytá klacíky, větvemi, listím, a hlavně šiškami. Hodně míst je zarostlých trávou.Dnes by se tam dalo jet tak s expedičním speciálem,na některých místech bych ani nevěděl, kudy vede.A to si myslím, že trať za ta léta znám dosti slušně.
Věřím, že zítra bude přesto "vypucovaná", tak, jak je u pořadatelů dobrým zvykem.
Tak kluci, díky předem.
CHASSIS: X-ray T1R , TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
-
- Pravidelný navštěvník
Vrakouši - při vší úctě, kterou k Tobě chovám - je poznat, že jsi (alespoň od té doby, co spolu jezdíme závody RC Rally) nepořádal žádnou RC Rally. Velice si vážím práce kluků z Třemošné, vím že mají v poslední době veliké problémy s tím, aby vůbec mohli pořádat závody, ale pořád mají jakš takš (češtináři prominou) stálou dráhu a úprava dráhy před závodem je "samozřejmou" součástí přípravy závodů. Jak my v Kramolíně, tak i kluci z Tajanova stavíme vždy trať novou, protože nemáme možnost postavit cokoliv, co vydrží víc než 1 týden a tak je pro nás úprava ráno před závodem naprostou samozřejmostí. Možná sis to nikdy neuvědomil, ale aby vy jste mohli v sobotu ráno v půl 8 přijet na závody, tak my jsme na trati celý předcházející víkend, páteční odpoledne a v sobotu začínáme po 6 hod. Tím nechci snižovat práci Třemošenských, dnešní závody byly opět super. trať jiná než minule, ale jako vždy perfektní. Reaguji jenom na Tvůj příspěvek.
TT-01 s mírným tuningem, Subaru Impreza, Xsara, Toyota, ...., odtahovka "Jezevčík RCK"
Savage X s kastlí Quad vlastního návrhu pro radost v létě, F103 a Tyrell P34
Moto Honda 250 cross, BMW 250
www.hranol.cz
"jezdím pro radost, ne pro vítězství! "
Savage X s kastlí Quad vlastního návrhu pro radost v létě, F103 a Tyrell P34
Moto Honda 250 cross, BMW 250
www.hranol.cz
"jezdím pro radost, ne pro vítězství! "
- Vrakouš
- EXPERT na rady
- Kontaktovat uživatele:
V nejmenším bych nechtěl snižovat práci RCK i Tajanovských s přípravami tratí ! I když to tak možná vyznělo, když jsem popisoval po bouřce zaneřáděnou trať v Třemošné,pro sobotní závod opět perfektně připravenou. Kluci nastoupili v pátek po 16 hodině do "nevidím" a v sobotu, i když jsme s Mírou přijeli jako první dost brzy, pořadatelé již kmitali a dodělávali značení.
Mimochodem, nejpoužívanější část je dokonce krásně vidět i na letecké mapě.
Je jasné, že vy i Klatováci máte práce víc, protože trať není stálá, a musíte navíc ještě vysekat trávu, která tvoří značnou část vašich tratí. Také jsem ve svých článcích přípravu vašich tratí hodnotil opravdu kladně.
Ale abych se vrátil k sobotnímu závodu. Na startu se sešlo 28 vozů, což na období prázdnin a dovolených není špatné.
Po pokecu a rozpravě se první vozy vydaly na trať, na fotce jeden z Peugeotů.
Vyrazil i Miki. Po předchozích bouřkách byla ráno trať vlhká, ale ne s loužemi. Prostě jen aby se neprášilo.
Brzy vylezlo sluníčko a šotolina začala osychat. V Třemošné nechybí i kus zpevněného povrchu, na něm jeden z krásných Datsunů z RCK.
Pod jedním z tunelů právě vyjíždí Ája.
Na mostu úseku (nazývaným šnek nebo tobogan) jedno z pěkných Subaru. Z mostu se sjíždí dolu do tunelu, a následuje strmý výjezd.
Fotogenické Subaru jednoho z nových jezdců.
Autor článku na jednom z ještě vlhkých úseků.
Legenda rally, Lancia Delta Integrale
A druhá, u nás dříve hodně oblíbená Lada 2105 v sympatických barvách Gambrinus.
V Třemošné se našemu týmu podařilo vyjet dobrý výsledek. Dojel jsem 8, Miki po problémech se servem 12. Zde bych chtěl poděkovat jezdci konkurenčního týmu z Tajanova, Jardovi Strakovi. Ač měl sám problémy s řízením, a právě s tímto týmem se nejvíce taháme o bodíky, půjčil Mikimu fungl nové servo. Opravdová ukázka kolegiality a kamarádství.Díky, Jardo.
Právě díky této pomoci a Jardovým technickým problémům se nám letos v týmech poprvé podařilo dojet na bednu, třetí místo si opravdu při dnešní konkurenci hodně cením. Pro bodík do bodování jezdců si navíc dojel i další člen týmu Míra Wimmer.
Fotek je tentokrát opravdu hodně, a najdete je tradičně na Rajčeti. Ale jednu na závěr si přeci jen neodpustím. Vypadá to jako asfalt, ale jedná se o kus silné gumy, na které je slalom, a dva výjezdy a sjezdy z šotolinové části. Zajímavý a náročný prvek, hlavně za mokra pekelně klouzající patří již k tradici místní tratě.
Závěrem poděkování pořadatelům i soupeři - kamarádovi. DÍKY !!!Další díl seriálu bude pokračovat po prázdninách opět Třemošnou.
A ostatní "hafo" fotek najdete zde:
http://alisu.rajce.idnes.cz/Tremosna_9.7.2011
Některé určitě stojí za vidění.
Mimochodem, nejpoužívanější část je dokonce krásně vidět i na letecké mapě.
Je jasné, že vy i Klatováci máte práce víc, protože trať není stálá, a musíte navíc ještě vysekat trávu, která tvoří značnou část vašich tratí. Také jsem ve svých článcích přípravu vašich tratí hodnotil opravdu kladně.
Ale abych se vrátil k sobotnímu závodu. Na startu se sešlo 28 vozů, což na období prázdnin a dovolených není špatné.
Po pokecu a rozpravě se první vozy vydaly na trať, na fotce jeden z Peugeotů.
Vyrazil i Miki. Po předchozích bouřkách byla ráno trať vlhká, ale ne s loužemi. Prostě jen aby se neprášilo.
Brzy vylezlo sluníčko a šotolina začala osychat. V Třemošné nechybí i kus zpevněného povrchu, na něm jeden z krásných Datsunů z RCK.
Pod jedním z tunelů právě vyjíždí Ája.
Na mostu úseku (nazývaným šnek nebo tobogan) jedno z pěkných Subaru. Z mostu se sjíždí dolu do tunelu, a následuje strmý výjezd.
Fotogenické Subaru jednoho z nových jezdců.
Autor článku na jednom z ještě vlhkých úseků.
Legenda rally, Lancia Delta Integrale
A druhá, u nás dříve hodně oblíbená Lada 2105 v sympatických barvách Gambrinus.
V Třemošné se našemu týmu podařilo vyjet dobrý výsledek. Dojel jsem 8, Miki po problémech se servem 12. Zde bych chtěl poděkovat jezdci konkurenčního týmu z Tajanova, Jardovi Strakovi. Ač měl sám problémy s řízením, a právě s tímto týmem se nejvíce taháme o bodíky, půjčil Mikimu fungl nové servo. Opravdová ukázka kolegiality a kamarádství.Díky, Jardo.
Právě díky této pomoci a Jardovým technickým problémům se nám letos v týmech poprvé podařilo dojet na bednu, třetí místo si opravdu při dnešní konkurenci hodně cením. Pro bodík do bodování jezdců si navíc dojel i další člen týmu Míra Wimmer.
Fotek je tentokrát opravdu hodně, a najdete je tradičně na Rajčeti. Ale jednu na závěr si přeci jen neodpustím. Vypadá to jako asfalt, ale jedná se o kus silné gumy, na které je slalom, a dva výjezdy a sjezdy z šotolinové části. Zajímavý a náročný prvek, hlavně za mokra pekelně klouzající patří již k tradici místní tratě.
Závěrem poděkování pořadatelům i soupeři - kamarádovi. DÍKY !!!Další díl seriálu bude pokračovat po prázdninách opět Třemošnou.
A ostatní "hafo" fotek najdete zde:
http://alisu.rajce.idnes.cz/Tremosna_9.7.2011
Některé určitě stojí za vidění.
- novako
- Finanční podpora fóra
- Kontaktovat uživatele:
Krátký článeček a pár fotek je také u nás webu RCK (www.hranol.cz). Omlouvám se za nevložení odkazů, ale nemám přístup k netu, píšu to z mobilu B-)
RCK Kramolín http://www.hranol.cz
bývalo asi tak 4x TT-01, teď TA-01 EVO xx
kastle Ford Focus WRC / Subaru Impreza RCK / Datsun 240Z RCK / Audi Quattro RCK / Tatra 603 RCK / BMW E30 RCK ...
Tamiya Williams FW11B Honda F1, servisní vůz RCK-SSE
nějaká ta RC lodička, plný hangár RC letadel.... a další....
bývalo asi tak 4x TT-01, teď TA-01 EVO xx
kastle Ford Focus WRC / Subaru Impreza RCK / Datsun 240Z RCK / Audi Quattro RCK / Tatra 603 RCK / BMW E30 RCK ...
Tamiya Williams FW11B Honda F1, servisní vůz RCK-SSE
nějaká ta RC lodička, plný hangár RC letadel.... a další....